2777
2789
عنوان

دوستم رف خواستگاری برا داداشش بعدش

160 بازدید | 14 پست

دختره وضع مالی شون پایینه ،برادر دوستم از نظر مالی متوسط ب بالا

بعدش جلسه اول ک اصن حرفی نزده نشده خانواده دختره حرف مهریه رو وسط کشیدن گفتن 1114 تا سکه محضری و ی ماشین ۲۰۶ و ۳دانگ از خونه میخواد

پسره،دوست بوده با دختره...دیگه خانواده دوستم منصرف شدن

این پسره قبلا از من خواستگاری کرده بود ولی چون سنم کم بود مامانم جواب رد داد🥲خیلی پسر خوبیه 

جدی چراانقد بعضی دخترا پرتوقع شدن؟؟؟

پسره ۲۷بود دختره ۲۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییی

شوهر من از نظر مالی خودش که هیچی نداشت

خونوادشم هیچی نداشتن

خونواده‌ی من از نظر مالی خیلی بالاتر بودن و خودم هم موقعیت خوبی داشتم

کلی چک و چونه زدیم ۱۱۴ تا سکه قبول کردن

قبل عقد باباش گفت عندالاستطاعه، میخواست سرمونو کلاه بذاره مرتیکه، منم زیر بار نرفتم گفت چیههه عروس خانوم لحظه آخری دبه کرده؟! یه بار عقد رو بهم زدن، بعد دست از پا درازتر برگشتن و عندالمطالبه رو قبول کردن

شوهرمم هیچ وقت زیربار نرفت که میخواستن سرمونو کلاه بذارن، به بابای منم میگه گوسفند چون خرجای ازدواج و خونه و ماشینمونو اون داده! ننه بابای خودش یه قرون خرج نکرده

الانم کلییی مدام کتکم میزنه

از قدیم گفتن هر چی بیشتر نجیب باشی با اسب اشتباهت میگیرن سوارت میشن

هعیییشوهر من از نظر مالی خودش که هیچی نداشتخونوادشم هیچی نداشتنخونواده‌ی من از نظر مالی خیلی بالاتر ...

عجب....🥲

یکی از دوستای من سر مهریه گفتن ۱۴ تا سکه ولی پدر داماد گفت به خاطر این کم توقعی من میکنمش ۱۱۴تا👩🏻‍🦯

خانواده خیلی شرطه خیلی....

عجب....🥲یکی از دوستای من سر مهریه گفتن ۱۴ تا سکه ولی پدر داماد گفت به خاطر این کم توقعی من میکنمش ۱ ...

آفرین دقیقا

خونواده همههههههه چیزه

خونواده‌ی شوهر من عتیقه‌ان

با کل آدم و عالم قهرم حتی خواهر برادر خونیشون

خدا لعنتم کرد که بدون تحقیق درست حسابی گولشو خوردمو ازدواج کردم

آفرین دقیقاخونواده همههههههه چیزهخونواده‌ی شوهر من عتیقه‌انبا کل آدم و عالم قهرم حتی خواهر برادر خون ...

عیبی نداره عزیزم مهم همسره که خوب باشه خانواده شو بیخیال..