2777
2789
عنوان

عجیب یجوری شدم

107 بازدید | 3 پست

سلام دوستان خوبین 

بچه ها من خب مثل همه آدما تو زندگیم ی سری اشتباهات داشتم اما الان با توجه ب عقل الآنم خیلی پشیمونم چرا اشتباه کردی؟همش حس بد بخودم دارم همش از خودم بدم میاد همش حس میکنم دختر خوبی نیستم حالا چرا؟مثلا میگم چرا دوست پسر داشتم چرا ی سری چیزارو تو زندگیم ک بچه بودم ب بقیه گفتم ، چرا کسی بم پیشنهاد ازدواج داد و دیدم آدم خوبیه برا اینکه بسنجمش برا ازدواج باهاش حرف زدم ی مدت دیدم بدردم نمیخوره و .....

چکار کنم واقعا 

شماهام داشتین اشتباه کرده باشین؟؟؟

دچار وسواس فکری شدین.همه آدما توزندگیشون اشتباه میکنن مهم اینه ازاشتباهاتشون درس بگیرن نه اینکه خودش ...

بیشترین چیزی ک آزارم میده این بود ک بچگی کسی نبود راهنماییم کنه ی سری رفتارهای بدی داشتم هر اتفاقی رم ب فامیل میگفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشترین چیزی ک آزارم میده این بود ک بچگی کسی نبود راهنماییم کنه ی سری رفتارهای بدی داشتم هر اتفاقی ر ...

عزیزم فراموش کن خودتم داری میگی بچه بودی .ازروی بچگی بوده .اینجوری فقط خودتو داری اذیت میکنی ازاین به بعدهم رازدلت رونه به فامیل بگونه به کس دیگه