2777
2789

همش بهم میگن که چقدر خوب و جذابم 

ولییی

نه دوستی دارم

نه دوست پسری نه هیچی

همیشه تنهااااام

خب چراااا🥲

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین شکلیم و خیلیم دوس دارم خودمو 

ب هیچ کس محل سگم نمیدم 

ن اینکه خیلی از مردا یا آدما خوشم میاد از اونه

انقدی ضربه خوردم ارشون ک همه ب پشمم باشن

الانم زندگیمو خیلی دوس دارم با ی دنیا عوضش نمیکنم 

گورِبابایِ هر چی ازدواج و دوس پسره

مردم تعارف زیاد میکنن....

همه که تعارف نمیکنن😂

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

منم همین شکلیم و خیلیم دوس دارم خودمو ب هیچ کس محل سگم نمیدم ن اینکه خیلی از مردا یا آدما خوشم میاد ...

من نگفتم مثل شمام🤣نمیدونم چرا گفتید شبیهیم

من اخلاقم خوبه

مجردم هستم دنبال دوست پسر هم نیستم

میگم با این که جذابم ولی دوست پسر ندارم با ابن وجود

من نگفتم مثل شمام🤣نمیدونم چرا گفتید شبیهیممن اخلاقم خوبهمجردم هستم دنبال دوست پسر هم نیستممیگم با ا ...

اشتباه خوندین متنو اینجاس میگن ی کسره کارو میسازه 

گفتم من همین شکلی خودمو دوس دارم

با همین شکلیِ خودم حال میکنم😂

برعکس من 😂

چه جالب . خدارو شکر کنین 

مهره مار دارین لابد خدا براتون خاسته لابد

خوب شاید یکی از دلایلی که جذابید همینه که آدمه سالمی هستید و دنبال رل زدن و ... نیستید .

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

برعکس من 😂چه جالب . خدارو شکر کنین مهره مار دارین لابد خدا براتون خاسته لابدخوب شاید یکی از دلایلی ...

نه نفرمایید

والا مهره مار ندارم ولی بقیه میگن داری😂 نمیدونم دیگه

ممنونم لطف دارید