2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعات ماشین

ببین چنتا راه نمایی بهت میکنم

یکی اینکه قشنگ بسنجین جایی که هست و شرایطی که داره میتونه جواب بده یا نه کشش داره یا نه

اگه جواب نه هست الکی سعی نکنید خودتونو از رو ببرین و از یه حدی بیشتر ضرر بدین

دو برداشت هاتون از مغازه کم باشه یعنی از سود بیشتر نباشه که کمترم باشه چون تورم میخوره و ضرر میدین و حتی اگه همه سودو خرج کنید ضرر میکنید

سه از یه حدی بیشتر خودتونو به وام و چک نبندین

چهار اگر شوهرت میتونه بره ویزیت بزنه با چنتا تعمیر کارو اینا کار کنه و سعی کنه نقد هم کار کنه و طرفشو بشناسه هرچند اونا خیلی ارزون میخرن

پنج سعی کنه ارزون بخره

سعی کنه مغازرو پر نگه داره و طوری بچینه که اینطوری به نظر بیاد تابلو و نور مغازه و تراکت هم فراموش نشه

عجیبه فکر میکنی چرا اینطوری شده؟ چنتا دلیل میتونه داشته باشه

همیشه دم عید اسفندماه خلوت میشد چون مردم دیگه میرفتن سمت خرید اجیل و پوشاک ولی الان واقعا نمیدونم به نظرم جمعیت کم شهر هم بی تاثیر نیست

خودتی😊

خیلی اوضاع داغونه 

همسر من وکیله 17 سال و جز نفرات اول شهرمون و تازه رییس وکلای شهری که توش هستم

قبلا اینقدر پرونده زیاد بود الان مردم حتی برای کارهای ضروری هم دنیال وکیل نیستند

خیلی اوضاع داغونه همسر من وکیله 17 سال و جز نفرات اول شهرمون و تازه رییس وکلای شهری که توش هستمقبلا ...

چون دستمزد وکلا خیلی بالاس و واقعا توان پرداخت ندارن مردم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴