اصلا با فروشنده ها یا هم دانشگاهیام هم نتونم هیچ حرفی بزنم😂جوگیرم
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
مهم نیسمن از وقتی باهاش دوست شدم با مردای غریبه سگ شدم
چرا🤣به نظرم جوگیر هستیم
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله ناخودآگاه آدم اینطوری میشه من خودم شش ساله ازدواج کردم و نسبت به همه ی مردها یه حس گارد یا تنفر ...
جالبه که من از قبلش چنین حسی دارم
خب چون به کسی متعهدمدلیل نداره با مرد غریبه ارتباط صمیمانه برقرار کنمبا پسرایی که میشناسمشون اوکیما ...
نا صمیمانا نا
منظورم کلا بدخلقیه
چقدر خوب .👌 خدا شانس بده واقعاخوش به حال همسرتون که میدونه همسرش فقط با خودش صمیمی هست و ...
ممنون
خب معلومه
فکر میکنم همه آدما همین جور باشن
منتها من منظورم افراطی و بیش از حده