2777
2789

خونه من ۶۵ متره، همسرم هم مدتیه بیکاره،خودم شاغل هستم اکثر روز ها خونه نیستم ،چند سال قبل با خونواده عمم که شهر دیگه ای هستن خیلی جور بودیم طوری که چند بار دختر عمه هام دعوت کردن رفتیم هربار هم بیشتر از خرج خودمون کادو بردم حالا اینا به کنار ما دوساله خونه جدید ساختیم و هربار که اینا میان به شهر ما یا وسط هفته میان یا مواقعی که من سرکارم هرررربارهم یه تیکه ای به من انداختن و غیر مستقیم مسخره میکنن که تو مارو دعوت نمیکنی به خونه جدید.

از طرفی همسرم راضی به دعوتشون نیست و میگه خونه ما گنجایش۳۰ نفر مهمون رو نداره و خب وضع مالیمونم اوکی نیست منم شاغل هستم و فرصت مهمان داری ندارم.

چند بار تو جمع تیکه های خیلی بدی بهم انداختن خیلی ناراحتم چند روز دیگه هم باز میخوان بیان و اتقدر تحت فشارم که باز زخم زبون نزنن هرجا میبینمشون ازشون دوری میکنم خیلی حالم بده بچه ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چون جامون تنگه، دسته‌جمعی دعوت نمیکنم. هر بار یکیو که مهمون‌ها اذیت نشن خودم هم بتونم خوب پذیرایی کنم. بعد هر بار که فرصت شد، یکی‌شون رو دعوت کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
منم خونمون ۶۰ متر جدا از حیاط و انباری و ایوان اینا..ولی هرکی میاد خونمون استرس دارم 🥲🥲خجالت میکشم ...

من همیشه استرس مهمون دارم چون واقعا فضا کمه شرایط مالی هم....

ب نظرم شماک چندین بار رفتی خونشون کارت خیلی زشته ک فرار میکنی بهرحال رفتی توقع دارن بیان دعوت کن وقتی اذیت باشن دفعه دیگ نمیان شوهرتونم ماشالله خیلی ببخشید پرروئه رفته خونشون خورده حالا زورش میاد دعوت کنه

ب نظرم شماک چندین بار رفتی خونشون کارت خیلی زشته ک فرار میکنی بهرحال رفتی توقع دارن بیان دعوت کن وقت ...

من قلبا ناراحتم دوس دارم دعوت کنم اما واقعا شرایطشو ندارم،خیلی تحت فشارم هم از بابت کار هم جا هم شوهرم

درد اینه که اینا میخوان بیان خونه زندگی منو ببینن...مطمئنم اگر بیان بعدش حرف و حدیثه که خونش تنگه

اینکه بگن خونش کوچیک بود خیلی بهتر از اینه ک بگن دعوتش کردیم اومد خورد رفت

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

اون‌موقع رفتی حالا میخوان بیان 

چرا اونموقع برای رفتن سختت نبود حالا سختت شده ؟

هر رفتی امدی داره برای همین میگن دوری دوستی و صمیمیت زیاد ممنوع 

الان شبیه ادمهای سواستفاده گر شدی براشون که وقتش برسه جبران نمیکنن 

درد اینه که اینا میخوان بیان خونه زندگی منو ببینن...مطمئنم اگر بیان بعدش حرف و حدیثه که خونش تنگه

ببین وقتی دعوت نمیکنی حرف و حدیثه که چرا دعوت نمیکنه

وقتی هم دعوت کنی حرف و حدیثه که خونش کوچیکه و فلان و بهمان.

یکبار واسه همیشه این داستان رو تموم کن 

یا دعوتشون کن و خودت رو واسه هر چیزی آماده کن 

یا بذار ناراحت بمونن و در نهایت باهات قطع رابطه میکنن.

اما اگه من جای شما بودم 

شرایطم رو بهشون میگفتم و تصمیم گیری رو به عهده خودشون میذاشتم.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.