2777
2789

امروز وزن کردم دیدم یه گرم کم نکردم

با اینکه خیلی رعاییت کردم.....

به مربیمون گفتم 

گفت مال اینه 9 روز از موعدتت گذشته پریود نشدی

اون وزن کاذبه

بی بی چکم زدم منفی بود عی خداااا چرا پریود نمیشم

خودم فک مبکنم بخاطر رژیم فستیگ  بوده

تو نتم سرچ کردم گویا رژیم فستیگ باعث اختلال در

قاعدگی میشه خدایا چکار کنم

چرا خب نمیشم گرفتار شدما

نظر پلیزز

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یبوست نداری؟ اب کافی میخوری تو طول روز؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبوست چاق میکنه؟!

چاق نمیکنه ،وقتی رژیم لاغری داری یبوست داشته باشی وزن کم نمیشه رو ترازو 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شاید داری سایز کم میکنی ،بعضی وقتا رژیم رو وزن مشخص نیست دور بازو و دور شکم و .. رو با متر اندازه بگ ...

وا 

میگم از وقت پریودم گذشته بدنم الان التهاب داره

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد