2777
2789

بچها من نامزدم یعنی هنوز عقد نیستیم توی مرحله اشنایی ایم و خانواده هامون در جریانن 

بچها من مشکلاتم با نامزدم حل نشده باقی مونده و روی من فشار میارن ک عقد کن ولی  ما مشکل داریم 

اولین مشکل من تفاوت طبقاتیه ک خانوادا نامزدم همه پزشکن و وضعشون خوبه ولی خانواده ی ما خیلی معمولی استن 

دومین مشکل اینکه نامزدم اصلا وقت نداره بچها  در طول هفته اصلا نیست جمعه ها فقط آفه و برای من وقتی ک باید رو نمیذاره 

سومین مورد اینکه من حس میکنم من هنوز ۲۳ سالمه و برای ازدواجم زوده احساس امادگی برای ازدواج نمیکنم چون خیلی مسئولیت سنگینیه 

چهارمین مورد این داستان طرحشه ک ۴ سال باید درس بخونه ۴ سالم بریم مناطق محروم من بزرگ شده تهرانم سخته برم ی شهر دور افتاده به مادر پدرم وابستم 

پنجمین مورد بچها نامزد من نسبت به  دوستپسرای قبلیم

اصلا اون وقت گذاشتنه و حمایته رو ازش نمیبینم من  دستم میسوخت میکوبیدن از اونور شهر بخاطرم میومدن پماد سوختگی برام میاوردن ولی نامزدم مریض شدم دعوا راه انداخت به جای اینکه هوامو داشته باشه 

ششمین مورد بچها من واقعا اون حس دوست داشتن رو نسبت به نامزدم ندارم چون اصلا نبوده ک من بخوام جذب  بشم عاشق بشم  و دوستش داشته باشم  

به نظرتون من چیکار بکنم؟ 

ی سری به خانوادم گفتم مامانم باهام قهر کرد میگفتن میخوای لگد بزنی به بختت 

به خود نامزدمم حرف زدم خودش سعی در حل کردن مشکلات نداره میگه شرایط همینه باید بپذیریش 

شما بودید چیکار میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مغروره غک میکنه پزشک بودن کافیه

خودت شغلت چیه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نمی‌دونم ولا مسئلع مهمیه می‌ترسیم بگیم زد کن چهار سال دیگه تف و لعنت بشیم می‌ترسیم بگیم ادامه بده باز تف و لعنت 

هر چی دلت میگه همون

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عزیزم اگه باهاش نمیتونی بسازی و فکر میکنی نسیت بهت بیخیال هست جدا شو جوونی فرصت های دیگه هم تازه فقط الان نامزدی یا باهاش صحبت کن

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......