2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا پانسیون میرن یا با همخونه یا با پول که دارند خونه میگیرن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

خواهرم شهر دیگست تو ساختمون هم دو تا مرد مجرد و یکی طلاق گرفته میگم خطرناکه میگه میشناسمشون 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

چقد خوبه که جداهستین، حداقل برا فرار از خونه بابا ازدواج نمیکنین

نه آخه قبلا ازدواج کردم…بعد اینطوری نبود که بخوام برای فرار از خونه بابام ازدواج کنم بعد از طلاقم دیگه خودم خونه گرفتم با اونا زندگی نکردم الان ۱۰ سال میشه

دوتا خواهر من با هم زندگی می‌کنن ، چون همسر اولی فوت کرد و با دوتا بچه موند ! اون یکی‌ام جدا شده و البته یه جورایی روش نمیشه!☺️ آخه برا ازدواجش با همه‌مون دعواش شد و وقتی فهمید اشتباه کرده دیگه خجالت می‌کشید برگرده!

خواهر بزرگترم بعد از فوت همسرش یه مدت خونه‌ی ما زندگی کرد تا تونست برا خودش منبع درآمد درست کنه (یه شرکت ثبت کرد و ... و حقوق شوهرشم درست کرد!) و الان راحته! اون یکی‌ام داره تو کافی‌شاپ خودمون کار می‌کنه! ☺️

مهمترین نکته برای داشتن زندگی مستقل منبع درآمده!

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.