۳۶میلیون ریخت تو کارت من گفت دست خودت باشه نمیخام مامانت بفهمه خرج بشه منم براش نگه داشتم بعد اون روز میخاست یه چیزی بخره که ۴۰میلیون لازم داشت به نامزدم گفته بود ۳۶میلیون بکش کارت خودش هم داده بود گفته بود۴میلیونم از کارت خودم بکش بعد گفته بود نه ۳۵بیشتر از کارت یسنا نکش از کارت خودم ۵نیلیون بکش. بعد آلان یه تومن توکارت منع . اکثرا ازین کارا میکنه ک بهم پول بده و اینا الانم بنظرم یه تومنو واسه خودم گذاشته. ولی مطمهن نیست میترسم ازش بردارم. گفتم کبهش پیام بدم بگم بابا یک تومن از دولت تو کارت من مونده . بزنم به کارت خودت یا کارت خودمو بزارم خونه برات؟ چون من الان چند روزیه خونه پدرشوهرمم نمیرم خونه خودمون ولی نزدیکه میرم و میام. گفتم اینو بگم اگ مال من باشه ک میگمال خودتع نباشه هم میگ یه کارش کن بالاخره. حالا نمیدونم پیام بدم زشته یعنی ؟ آنقدر دستمون خالی شده ک باور نمیکنم لنگ۱ تومن پول شدیم🤦🏻♀️🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.