کیا دیدینشون چه شکلین اذیتاشون در چه حد بوده من تو خواب میبینم بعضی وقتا مثلا قصد دارن خفمم کنن یا اتیشم بزنن یا از اب خیلی میترسم قصددارن که منو غرق کنن ..
ایا اینا همون اجنه هستن
البته چهرشون مشخص نیست ولی وقتی بیدار میشم خیلی میترسم خیلی
از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر افرادی که اعتیاد دارن ، یا قدرت جذبشون بالاست ، میتونن این چیزا رو ببینن ، چون اعتیاد روح آدم و ضعیف میکنه و چیزهایی که آدمای عادی نمیتونن ببینن اونا میبینن ،
من چند سال پیش یه اتفاقی افتاد برام که هر شب یه چیزی بیدارم میکرد ، شبیه بچه بود
من خیلی اذیت میشدم جوری ک حتی خاب هم بودم قشنگ تکونم میدادن بیدار شم خودم ایت الکرسی و چهارقل نوشتم ...
وای من خیلی دوس دارم ببینم منم یه بار خوابیده بودم انگار یکی محکم پشتمو فشار میداد دمر خوابیده بودم انگار نفسم قط شد تند بیدار شدم رفتم نگا اینه کردم پشتمو ببینم ..انقدر فشار داده بود فک کردم کبود شده ولی هیچی نشده بود
از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
یه بار دیگه هم شبیه مامانم بود تا خواستم بغل کنم غیب شد
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست