2777
2789
عنوان

کیا اجنه رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 105 پست
بیشتر افرادی که اعتیاد دارن ، یا قدرت جذبشون بالاست ، میتونن این چیزا رو ببینن ، چون اعتیاد روح آدم ...

وای من یه بار تو کوچه بودم هیچ کس نبود نزدیک پنج شیش تا بچه کوچولو همشونم سیاه اندازه کف دست بودن موها فری فری نگام میکردن یهو غیب شدن فقط اینو دیدم تو بیداری

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

ترس نداشتی ..باهات حرف میزدن مثلا صدات کنن

نه حرف نمیزدن هیچی نیمگفتن فقط نگاه میکردن بهم

ولی بعضی وقتا میشنیدم یکی اسممو صدا میزد ولی متوجه نمیشدم کیه

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر خاله داشتم اجنه داشت خونشون  ولی خود ادمای خونرو اذیت نمیکردن بعد میگفت بابام اومده خواب بوده یهو تو خواب انگار ک مثلا کسی گلوشو فشار بده داشته خفه میشده هی گفته زینب زینب کمک داره خفم میکنه بعد میگفت هیچ کس تبوده...بعد گفت خلاصه بابام حالش بهتر شده گفته یه چیز وحشناک یهو گلومو فشار داده گفته دیگ نیا تو این خونه...خود دختر خالم میگفت میشینم چای بخورم تنهام انگار یکی اروم میگه زینب زینب یا یه چیزی گم میکنم میگ برو فلان جاس میرم میبینم اره اونجاس

بتویاما

فک کنم. من. البته.  من. فکر میکردم. به. هردو‌میدن. حالا سی تومن. مهم. نیت کارته. مهمه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
یه دختر خاله داشتم اجنه داشت خونشون ولی خود ادمای خونرو اذیت نمیکردن بعد میگفت بابام اومده خواب بود ...

ای. بابا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اره ادمای خود خونرو اذیت نمیکنن ولی کسی جرعت نداره بره اونجا

خوب بلند شن از اونجا

وای من یه بار تو کوچه بودم هیچ کس نبود نزدیک پنج شیش تا بچه کوچولو همشونم سیاه اندازه کف دست بودن مو ...

اتفاقا یکی داشت صحبت میکرد ، همین حرف شمارو‌زد ، که چندتا کوتوله اندازه کف دست دیده ، یه بار هم میگفت نصف شب رفتم سرویس که تو حیاط بود و دو روستا دعوت بوده ، یه پیرزن نصف شب رو لب دیوار نشسته بوده 😁

خوب بلند شن از اونجا

قراره برن منتظرن یه خونه خوب گیرشون بیاد اخه خونه خودشون سه طبقه بعد ماله خودشونم هستن هر سه طبقه میخوان یه خونه کرایه کنن اونجاهارم کرایه بدن اگ کسی بیاد کرایه کنه با اون شرایط

اتفاقا یکی داشت صحبت میکرد ، همین حرف شمارو‌زد ، که چندتا کوتوله اندازه کف دست دیده ، یه بار هم میگف ...

وای پیرزنه باحاله 😅