2777
2789
عنوان

خواهرم عقلشون از دست داده

156 بازدید | 15 پست

عروسی داشتیم عروسی دختر خالم بعد بعد خونه خالم پر شد براش از تبریز مهمون اومد اینم گفت بیان خونه ی شما مامانم ام چون میشناختن مهمون هارو گفتن بیاد دخترای مهمونا با خواهرم دوست بچگی بودن قبل عروسی به هوای رزرو آرایش گاه با خواهرم رفتن دور دور دوروز بعد دختر مهمونمون گفت میخواد با دوستای قدیمیش دیدن کنه مامانش کفت که به شرطی میزارم که فلانی ( خواهر من(باهاتون بیاد و بهونه کرد یکی با اینا باشه دلم شور نزنه خواهر منم آماده شد رف با اینا هستید 

هستید باقیشو بگم؟تایپ کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خواهرم رفت اینام 3تا دوست داشتن که میخواستن ببینمشون یه خواهر برادر و یه دوست پسر اینارفتن سر قرار تو کافه خواهر پسره نیومده امتحان داشته دوتا پسرا اومدن و بعدش رفتن گشتن و حرف زدن و اما خواهر من انگاری از یکی ازین پسرا خوشش اومده من 

پسره رو دورادور میشناسم یه بار عید خونشون رفته بودیم بچگی های من پسره ازین تورکهایی هست که با افتخار سیگار میکشه و و نوشیدنی باشه مینوشه تتو اینام داره تازه خونش از مامان باباش جداست آدم درستی نیست به نظرم دوست شوهر خالم میشه باباش مامان و بابای پسره جفتشون دکتر آن و خونواده ی بدی نیستن اما پسره یه طوریه نه قیافه درستی داره نه پول مول کلا یه ماشین داره و یه داروخونه که اونم مغازشو باباش زده به اسم این به دختر خالم موضوعو گفتم میگه پسره چیکارت کرده ک بدت میاد ازش من نگران خواهرمم چیکار کن

مگه خواهرت همین‌رو درمورد پسره خودش نمی دونه

چرا گفتم بهش واقعا نمیدونم از چی این پسره خوشش اومده خواهرم اینطوریه که از هیچ پسری تا حالا خوشش نیومده و پسر جماعت بخوان باهاش حرف بزنن باید قرار قبلی بگیرن خواهرم همچین آدمیه  اما از وقتی این پسره رو دیده عقلشو از دست داده

چرا گفتم بهش واقعا نمیدونم از چی این پسره خوشش اومده خواهرم اینطوریه که از هیچ پسری تا حالا خوشش نیو ...

تا خواهرات خودش آشنایی بیشتری پیدا نکنه فکر نکنم بتونی کاری کنی اصرار کنی فکر میکنه حسودیت میشه کدومتون بزرگترین

بفرما جلو ته صف مال خودمه
تا خواهرات خودش آشنایی بیشتری پیدا نکنه فکر نکنم بتونی کاری کنی اصرار کنی فکر میکنه حسودیت میشه کدوم ...

خوارم افتاده تو سرش بره به پسره رو تو اینیستا فالو کنه من نگرانشم درست نیست پسره به نظرم دختر خالم میگه الان همه پسرا اینطوری آن ولی من واقعا نگران خواهر احمق ام نمیدونم از چی پسره خوشش اومده 

تا خواهرات خودش آشنایی بیشتری پیدا نکنه فکر نکنم بتونی کاری کنی اصرار کنی فکر میکنه حسودیت میشه کدوم ...

ببین خواهرم جوری بود که اگر  سیگاری از کنارش رد میشد  حالش بهم میخورد و از سیگاری جماعت بیچاره الان نمیدونم چی شده ازین پسره خوشش میاد