2777
2789
عنوان

کیا روز جمعه تو خونه ان ؟ خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=50567028]والا منم که مجردم تو خونه ام. حال روحیمم اصلا خوب نیست. اعصابم خورده[

خوب با دوستات پاشو برو بیرون

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
منم شوهرم امروز خونه مونده گرفته خوابیده حوصله ام سر رفت چکارکنم

منکه با شوهرم دعوام شد الان تصمیم گرفتم رمان بخونم برا خودم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
منکه با شوهرم دعوام شد الان تصمیم گرفتم رمان بخونم برا خودم

ماهم دیشب دعوا کردیم ولی معذرت خواهی کردمنم کینه شتری ام هنوز یادم نرفته.منم کارهای روزمره ام رو کردم نشستم تلویزیون میبینم 

[QUOTE=50567028]والا منم که مجردم تو خونه ام. حال روحیمم اصلا خوب نیست. اعصابم خورده[ خوب با دوستات ...

دوستام همه شوهر دارن. کسی دیگه تره واسه من خورد نمیکنه. متاهل که میشن یواش یواش دوست مجرداشونو تحریم میکنن

دوستام همه شوهر دارن. کسی دیگه تره واسه من خورد نمیکنه. متاهل که میشن یواش یواش دوست مجرداشونو تحریم ...

آخی چه سخت

خودت دوست پسر نداری؟ چند سالته؟

نه گلم ندارم و نداشتم. 28 سالمه

بهتر ک نداشتی

به نظرم با گروه هایی ک مجردی میرن کوه و اینور اونور بری بیرون خوش میگذره

بهتر ک نداشتی به نظرم با گروه هایی ک مجردی میرن کوه و اینور اونور بری بیرون خوش میگذره

کمی احساس افسردگی دارم. چون فعلا بیکارم و تحت فشارم از طرف خانواده که برم سرکار

نمیتونم به خوشگذرونی و بیرون رفتن و اینا فکر کنم

کمی احساس افسردگی دارم. چون فعلا بیکارم و تحت فشارم از طرف خانواده که برم سرکار نمیتونم به خوشگذرون ...

عزییییییییزم ان شالله ک زودتر یک کاره خوب و مورد علاقه ات گیرت بیاد

منم خیلی وقت ها از بیکاری احساس افسردگی میکنم ولی متاسفانه کار نیست