2777
2789
عنوان

کیا روز جمعه تو خونه ان ؟ خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 59 پست
من که بیمارم فردام مسافرم اصلا هم نمیدونم قراره چیکار کنم

سرما خوردی؟

کجا داری میری؟ خوش بحالت

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطب گردی برچی؟

میخام دماغمو عمل کنم،وند ماهییه درگیرم امروز دیگه دکترمو انتخاب کردم رفتم با چندتا از مریضا صحبت کردم کاراشو دیدم باهمسری جفتمونم خوشمون اومد ،نوبت گرفتم واسه هفته دیگه انشالله

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
خیلی سخت واقعا دلم گرفته چون شاغلم نتونستم باهاش برم  وگرنه همکاراش خانم هاشونو بردن با خودشو ...

امیدوارم زودتر ماموریتش تموم بشه برگرده

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
سرما خوردی؟ کجا داری میری؟ خوش بحالت

اره خیلی بد سرماخوردم

هیچی یه چند روز اومده بودم خونمون که مثلا یه ذره استراحت کنم و درس بخونم که هیچ کدوم نشد 

فردام بر میگردم میرم سر کار و درسم

میخام دماغمو عمل کنم،وند ماهییه درگیرم امروز دیگه دکترمو انتخاب کردم رفتم با چندتا از مریضا صحبت کرد ...

ایول بسلامتی 

هروقت عمل کردی عکس قبل و بعدت رو بزار  

خوبه روز جمعه مطب های دکتر باز بوده  

من دوست دارم خونه بمونم شوهرم اصلا طاقت خونه نداره از صبح هی گیرداده بریم جنگل هی میپیچونم اون دل گر ...

واااااااااااااای جنگل

چرا نمیری واقعا چرااااااااااا!!!!!!؟؟؟؟؟؟

ایول بسلامتی  هروقت عمل کردی عکس قبل و بعدت رو بزار     خوبه روز جمعه مطب های دکتر ...

ما اطراف تهرانیم ی درمانگاه تخصصی هست ک دکترخ چون روزای دیگه خود تهران مطب داره و نمیتونه بیاد جمعه ها اینجاست ،چشم حتما میذارم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
خسته شدم زیاد رفتیم بابامم جنگلی بود همش مارو میبرد بیرون بقول همسر اشباع شدم

چه باحال همیشه همینه

هرکسی ی چیزی رو زیاد تجربه کنه اشباع میشه