hanieh72 مدیر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 521 عنوان کیا روز جمعه تو خونه ان ؟ خیلی دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 59 پست دوست دارم برم بیرون ولی شوهرم نمیاد بریم فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین 1396/10/08 | 13:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیس12 عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 1977 سختت نیست تنهایی ؟ اینجوری بهتره یا وقتی خونه ی؟ خیلی سخت واقعا دلم گرفتهچون شاغلم نتونستم باهاش برم وگرنه همکاراش خانم هاشونو بردن با خودشون
hanieh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 521 من که بیمارم فردام مسافرم اصلا هم نمیدونم قراره چیکار کنم سرما خوردی؟کجا داری میری؟ خوش بحالت فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین
marjan26 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 513 بکن عزیزم چرا شما باهاش نرفتی؟ باباتیمن همه مردن همکاراشن بعدشم من باردارم نمتونم بره نوک قله از4صب رفتن کله پوکا
nazanin90 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3732 مطب گردی برچی؟ میخام دماغمو عمل کنم،وند ماهییه درگیرم امروز دیگه دکترمو انتخاب کردم رفتم با چندتا از مریضا صحبت کردم کاراشو دیدم باهمسری جفتمونم خوشمون اومد ،نوبت گرفتم واسه هفته دیگه انشالله دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
الصا عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 17960 من دوست دارم خونه بمونم شوهرم اصلا طاقت خونه نداره از صبح هی گیرداده بریم جنگل هی میپیچونم اون دل گرفته شده
hanieh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 521 خیلی سخت واقعا دلم گرفته چون شاغلم نتونستم باهاش برم وگرنه همکاراش خانم هاشونو بردن با خودشو ... امیدوارم زودتر ماموریتش تموم بشه برگرده فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 سرما خوردی؟ کجا داری میری؟ خوش بحالت اره خیلی بد سرماخوردمهیچی یه چند روز اومده بودم خونمون که مثلا یه ذره استراحت کنم و درس بخونم که هیچ کدوم نشد فردام بر میگردم میرم سر کار و درسم
hanieh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 521 میخام دماغمو عمل کنم،وند ماهییه درگیرم امروز دیگه دکترمو انتخاب کردم رفتم با چندتا از مریضا صحبت کرد ... ایول بسلامتی هروقت عمل کردی عکس قبل و بعدت رو بزار خوبه روز جمعه مطب های دکتر باز بوده فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین
shady0 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 2162 شوهر من ناهار خورد رفته خوابیده منم منتظرم دخترم بخوابه برم یه دوش بگیرم سر حال بشم.
hanieh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 521 من دوست دارم خونه بمونم شوهرم اصلا طاقت خونه نداره از صبح هی گیرداده بریم جنگل هی میپیچونم اون دل گر ... واااااااااااااای جنگلچرا نمیری واقعا چرااااااااااا!!!!!!؟؟؟؟؟؟ فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین
الصا عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 17960 واااااااااااااای جنگل چرا نمیری واقعا چرااااااااااا!!!!!!؟؟؟؟؟؟ خسته شدم زیاد رفتیم بابامم جنگلی بود همش مارو میبرد بیرون بقول همسر اشباع شدم
nazanin90 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3732 ایول بسلامتی هروقت عمل کردی عکس قبل و بعدت رو بزار خوبه روز جمعه مطب های دکتر ... ما اطراف تهرانیم ی درمانگاه تخصصی هست ک دکترخ چون روزای دیگه خود تهران مطب داره و نمیتونه بیاد جمعه ها اینجاست ،چشم حتما میذارم دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
hanieh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 521 خسته شدم زیاد رفتیم بابامم جنگلی بود همش مارو میبرد بیرون بقول همسر اشباع شدم چه باحال همیشه همینههرکسی ی چیزی رو زیاد تجربه کنه اشباع میشه فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین