2777
2789
عنوان

لطفا از کنار کودک ازاری هایی که والدین انجام میدن ساده رد نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 46 پست

تویه تاپیکی که اسی دوتابچه داشت وسرلجبازی باشوهرش نمیخواست بره خونه مادرشوهرش گفتم شمایکم کوتاه بیابه خاطرآرامش بچه هات گفتم زندگی میدون جنگ نیست باوجوددوتابچه چندتاروشنفکرهرچی ازدهنشون دراومدبهم گفتن که توزن ستیزی زن نوکرنیست چرابایدکوتاه وبیادو... درحالی که من فقط به خاطربچه هاش گفتم که آسیب نبینن چون خودم بچه دارم خیلی ناراحت شدم من که حقموحلالشون نمیکنم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس چهارمه

الهی خدا. الان تو اوجی که مادرش نیاز داره به سن بلوغ اینا میرسه..

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اخی چند سالشه؟ واقعا چه دلی دارن

نمیخوام مورد قضاوت قرار بدم زن داداش سابقمو ولی طفل معصوم این بچه چه گناهی کرده وسط اینا..... هم بابا میخواد هم مامان، منه عمه به چه دردش میخورم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نمیخوام مورد قضاوت قرار بدم زن داداش سابقمو ولی طفل معصوم این بچه چه گناهی کرده وسط اینا..... هم باب ...

اره دیگه راست میگی. کاش یجوزی میکردین جدا نشن.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چی بگم ادم ناراحت میشه. بخدا نمیدونی چقدر جیگرم کباب شده واسه اون بچه .مادرش میگفت حضانتش بهم ندادن. ...

تف به ذات گناه کارشون

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دقیقا من هر جا این خبر و میشنوم فرار میکنم نمیخوام ب عمق قضیه فکر کنم ک اون دختر چیا کشیده

وای خدا من بعد سه تا بچه بازم برام سخته خیلی معذرت میخوام  .حالا اون بچه چی کشید یا حسین

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

۱۸ سالشه باباش بهش گفت بیا بریم مهمونی بهش برخورد از خونه فرار کرد تو خیابونا خوابید اصلا نمیشه باها ...

من نمیدونستم ۱۸ سالشه ولی اون زن جای خود ولی تو هم مسعولیت داری اون بی مادره انگار مادرش مرده باید باهاش مدارا کنی و بهش کمک کنی

اونا ببخشید از سگ پستر هست.سگ بچ هاش تا بزرگ شن پیش خودش نگه میداره هیچ وقت نمیگه اینها مال یکی دیگه ...

یا مثلا میگن مگ از خونه پدر اوردمش ک با خودم بیارمش

یا شایدم شرایط نگه داری ندارن یا خانوادشون اجازه نمیده

یا شوهر بچه رو نمیده

هعب

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: