2777
2789
عنوان

خواستگار خوب دارم و خیلی پیگیر🌚🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 26 پست
اگه رد کردی و دانشگاه هستی اجازه بدن بیان

اومدن که قراره بیان دوباره صحبت کنن 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی اصلا خبر داره؟نظر خودش چیه قصدش چیه

اره بابا خبر داره 

میگه دوستش دارم ولی شرایطش ندارم برم جلو خانوادش ردم میکنن 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

واسطه از کجا میدونه😐

خواهرشه 

لعنت به قلبم قلبمو چیکار کنم ؟ جلومو میگیره نمیزاره کاری کنم

خودت عقلانی فکر کن این پسره که دوستش داری معلوم نیست کی کارش اوک بشه و بیاد بگیرتت 

ی چند باری با خواستگارت برو بیرون آشنا شو باهاش شاید خوشت اومد 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
خب چرا خودش نمیاد باهات صحبت کنه تا تکلیف خودتو بدونی

خیلی خجالتیه جفتمون مذهبی و جَو شهرمون درست نیس حرف در میارن مردم 

خواهرش بهم گفت دوستت داره ولی شرایط مالی نداره 

اگه الان بیاد خانوادت رد میکنن راست هم میگه

بهش بگو عمر و وقت من چی ؟ اگر میتونستی با خودش صحبت کنی بهتر بود

متاسفانه یه پسری هست که بد میدونه این چیزهارو خودمم نمیخوام خودمو کوچیک کنم 

جنبه اینو نداره من پا پیش بزارم حرف بزنم باهاش 

ب خواهرش بگو کی شما میاید خاستگاری من؟بگو تایم تعیین کنید منم تا ی حدی میتونم منتظر باشم

میگه کار ثابت گیرش بیاد حتما میاد 

مامانش ایناهم همینو میگن

میگه کار ثابت گیرش بیاد حتما میاد مامانش ایناهم همینو میگن

ببین خیلی مولفه ها شرطه این ک این آقا اصلا جنم داشته باشه یا ن این ک شما با خاستگارتون تناسب داشته باشید یا ن بنظرم با ی مشاورخانواده صحبت کن

اگه کارش جور شد و....نیومد چی ؟؟اگه مطمئن کارش زود جور میشه و خانواده ات اونموقع قبول میکنن بگو بیاد نامزد کنید خیالت راحت بشه چون دلت پیش اون اگه ن اولی و از دست نده و در کل چند سالی وقت داری