دیشب گفتم برا اولین بار میخوام درست کنم بعضیا گفتن اگه خوب شد دستورشو بزار برامون خیلی خوب شد تنوع بود و چهل دقیقه حاضر. میشه البته برای کسایی که عاشق قارون پر از پروتئینع
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
قارچ های کوچیک و ی اندازه تفت بدین با زردچوبه و آبلیمو که رنگش سیاه نشه بعد گوشت چرخ کرده رو با فلفل سیاه پودر سیاه نمک و پودر انبه ورز بدید و ب صورت قلقلی در بیاد نیم ساعت بزارین یخچال خودش بگیره بعد ی پیاز رو ساطوری خورد کنین تفت بدین داخل روغن سبک ک شد زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز و پودر سیر ب پیار اضافه کنید و گوشت ها رو بریزید و تفت بدین تا یکم سرخ شه نعنا خشک و جعفری خشک از هرکدوم ۱قاشق غذا خوری اضافه کنین ب گوشت ها ولی زیاد تفت ندین ممکنه تلخ کنه دو قاشق رب گوجه و در نهایت قارچ ها هم اضافه کنید با آب جوش این غذا کم آبه یعنی باید یکم سفت باشه پنج دقیقه آخر زعفران غلیظ و خیلی کم آبلیمو برای چاشنی
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار