2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادت های اتمی 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
💔🥲🙂

از نصیحت خوشم نمیاد ولییی خودت تصمیم بگیر کامنتای ی پست دیگت ک اسکرین گذاشته بودی رو خوندم چقد حرفای متفاوتی توش بود و بنظرم فقد گمراه و سرگردونت میکنه 

این مسائلو اینجا میزاری باعث نشه گیج تر بشی یه ایده بگیر نهایتا و خودت تصمیم بگیر

شرایطت سخته و درکت میکنم 

ب هر حال ایشالاااا حالت بهتر بشه

از نصیحت خوشم نمیاد ولییی خودت تصمیم بگیر کامنتای ی پست دیگت ک اسکرین گذاشته بودی رو خوندم چقد حرفای ...

مرسی عزیزم بخاطر نظر قشنگت

اصولا دلیلم واسه گزاشتن اینا اینه که میگن چن نظر بهتر از یک نظره و اینکه یه صحبت دوستانه داشته باشیم وگرنه صد در صد کسی تو شرایط کسی زندگی نمیکنه و دردای اونو تجربه نکرده

اخرین تصمیم و خود آدم میگیره🙂

مرسی عزیزم بخاطر نظر قشنگتاصولا دلیلم واسه گزاشتن اینا اینه که میگن چن نظر بهتر از یک نظره و اینکه ی ...

خواهش میکنم

دقیقا همینطوره و شما خودت بیشتر از ماهم تجربه داری

ولی منم گفتم شاید نظرم کمکی بتونه بهت کنه

فک کردم خانومی 🤣🤣🤣🥴🥴🥴خدای منننهمون ممنون منظورم بودخداییش این سایت زنونس فضاش شما چرا میاید🥲� ...

عب نداره فدا سرت😂

خب ی دلیلش ک میام اینه ک تا حدودی اخلاقای خانوما رو بشناسم

و دلیل دیگ میام مشکلات زندگیا رو میخونم میبینم واقعیات زندگی رو و اینکه هیچکس ماسکی نداره و خود واقعیشه چون کسی نمیشناستش