کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7795 عنوان روغن موثر برای پرپشتی مژه 162 بازدید | 28 پست برای پرپشتی مژه چه روغنی پیشنهاد میدین؟ روغن فندق خوبه ؟ شما از چه روغنی نتیجه گرفتین؟ سریتا یه کم گرونه ضمنا میگم بعد از قطع مصرف، ریزش میاره مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍 1403/11/09 | 10:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3901 کرچک اصل غلیظ دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7795 کرچک اصل غلیظ کرچک و نارگیل گرفتم نمیدونم اصل هستند یا نه چند روزه که دارم استفاده میکنم هیچ بویی نمیدن یه روغن قویتر میخوام مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7795 بچه ها رزماری بگیرم یا فندق؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3901 کرچک و نارگیل گرفتم نمیدونم اصل هستند یا نه چند روزه که دارم استفاده میکنم هیچ بویی نمیدن یه روغن ق ... کرچک اصل یه رنگ قهوه ای پر رنگ و یه حالت غلیظ داره که اگه جاش سرد باشه حتی از تو شیشه در نمیاد یه بوی رو به تندی داره اون که شما گرفتی یه روغن دیگس و صرفا میگن کرچک چون کرچک وری وری گرون دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3901 بچه ها رزماری بگیرم یا فندق؟ بنفشه هم من شنیدم دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7795 کرچک اصل یه رنگ قهوه ای پر رنگ و یه حالت غلیظ داره که اگه جاش سرد باشه حتی از تو شیشه در نمیاد یه بو ... روغنی که من گرفتم بیرنگه مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7795 بنفشه هم من شنیدم واسه چشم ضرر نداره؟اگه به مژه هام بزنم یه ذره بره داخل چشم عوارض نداره؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3901 روغنی که من گرفتم بیرنگه کاش میشد عکس گذاشت من خودم تخم کرچک گرفتم رفتم روغنشو گرفتم برات عکس میفرستادم ببینی کرچک چیه دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3901 واسه چشم ضرر نداره؟اگه به مژه هام بزنم یه ذره بره داخل چشم عوارض نداره؟ نمیدونم من فقط شنیدم دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7795 کاش میشد عکس گذاشت من خودم تخم کرچک گرفتم رفتم روغنشو گرفتم برات عکس میفرستادم ببینی کرچک چیه چند گرفتی؟ میشه لطفاً عکسشو بذاری؟🙏 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3901 چند گرفتی؟ میشه لطفاً عکسشو بذاری؟🙏 من خودم روستایی هستمهر سال تخم کرچک میکاریم خودمون روغنش رو میگیریموایسا ببینم میتونم لینک بزارک دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
khoda_asheghetam عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 2229 کرچک برا چشم یکم سنگینهمن نارگیل میزدم یه مدت تاثیرشو دیدم