2777
2789

تا آخر عمر مجرد بمونید هزاران بار بهتره تا با کسی دایم شما رو تحقیر میکنه ازدواج کنید 

وقتی میبینی طرف پشت فرمون زود جوش میاره و فحاشی میکنه این نشونه ها رو جدی بگیرید وقتی میبینی کم صبره کم حوصله است جدی بگیر وقتی میبینی سنگم از آسمون میاد تو رو مقصر میکنه جدی بگیر وقتی همش تحقیرت میکنه و ازت ایراد میگیره جدی گیر  اگه الانم نامزدی یا عقدی فقط جونتو بردار و فرار کن و گرنه یه عمر باید بسوزی و بسازی و چند سال دیگه جلوی بچه هاتم حرمتتو نگه نمیداره و همون بچه ها هم مثل باباشون بهت بی احترامی میکنند این چیزیه که من دارم تو نزدیکترین کسم میبینم کاش دخترای ما هم عزت نفسشون هم آگاهیشون بره بالا قدر خودشونو بدونن اخه ازدواج با کی و به چه قیمتی حتی اگر شب عروسیتم فهمیدی آدم تو نیست برگرد گول خواهش و التماس و گریه زاریشو نخور ذات بد نیکو گردد اینو به قیمت عمرتون و جوونیتون میفهمید وقتی که خیلی دیره و علاوه بر زندگی خودتون زندگی بچه هاتونم تباه کردید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین 👌بعدازعقدمادرشوهرم هرچی ازدهنش دراومد به من گفت...پشیمون شدم شوهرم آن لحظه به مادرش چیزی نگفت .بااینکه مقصرنبودم ..بعدافهمیدم پسرلنگه ی مادرشه ..بددهن وبی حیااا..

نسل جدیدباهوش وفهمیده هستند زیرباررفتارزشت طرف نمیرندقشنگ می شورندپهنش می کنندروبند😁

ازدواج با آدم خود شیفته بداخلاق و بی حوصله بددهن مرگ تدریجیه یه روز خودتو تو آینه میبینی و نمیشناسی فقط میبینی پیر شدی و مردی فقط راه میری تمام ذوق و شوق زندگی رو ازت میگیره روحتو میکشه