همش خواب میبینم شوهرم به کسایی دیگه چشم داره مثلا دیشب خواب دیدم دست خواهرمو گرفته در خلوت من یا با دوستای من خوش بش میکنه میخنده.بارها این خوابا رو میبینم معنیش چیه کمکم کنید.اینم بگم شوهرم بهم بی توجه من خسته شدم از پس رفتم سمتش خسته شدم
با خواهرم یه جوری رفتار میکنه استغفرالا فک میکنم بهش نظر داره.داشت به خودمم میگفت خواهرت خوش قیافه خوش رفتاره هرکی باهاش ازدواج کنه برنده شده.درصورتی که تا حالا این حرفا رو بهم نزده بود
می تونی با خوشرویی و آرامش اینا رو به همسرت بگی. بدون انتقاد مستقیم. مثلا بیشتر از واژه "من" استفاده کن. بگو من دلگیر میشم وقتی انقدر از دیگران تعریف می کنی اما از من نه. زیاد از "تو" استفاده نکن که حالت تدافعی نگیره
واقعا حرفات عالی بود مرسی دوست عزیز اره من خودمو براش خیلی کوچیک کردم اشتباه منه که میدیدم اون بهم م ...
زنگ بزن به ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه ،مشکلت چیزی نیست که بخوای جدا بشی،به اینم فکر کن که اگه کس دیگه ای بعد طلاق تو با شوهرت ازدواج کنه چطور رفتار میکنه و چطور شوهرت جذبش میشه،پس همین الان که شوهرت دستته راههاییو یاد بگیر که چطور بکشیش سمتت،تو نرو سمتش اونو بکش سمت خودت و اینکه وقتی اومد سمتت با محبت باهاش برخورد کن،نه اینکه بخوای مثل خودش بی محلی کنی،اگه لازمه یه آرایشگاه برو موهاتو رنگ کن و مدلشو عوض کن
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!