2777
2789
عنوان

شب مبعث❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 39 پست
خدا رحیمه اسم این عزیز یادم مونده هر شب اگه لایق باشم دعا میکنم عزیز جان. خیلی منتظرم خبر خوب شدنشو ...

ممنونم از محبتتون

منم هر روز منتظرم بهم زنگ بزنن بگن شفا گرفتن.از بستگان خیلی نزدیکم هستن

بچه ها نوجوان شدن.این همه سال با اینکه دکتر و دارو و ... داشتن ولی مشکل بچه ها رو نمی دونستن دقیق چیه.به تازگی محمدصادق از لحاظ روحی خیلی به هم ریخت.در این حد که از نظر من بهتر بود تیمارستان بستری میشد.هم خودش داشت نابود میشد و هم ما داشتیم نابود میشدیم.به شدت به هم ریخته بود. یه سفر مشهد رفتیم و التماس امام رضا که یه فرجی بشه.وقتی از مشهد برگشتیم بعد از این همه سال یه دکتر مشکلش رو فهمید .و داروها عوض شد.و پیگیری درمان و کاردرمانی و ... . الانم هر شب از کاربرا میخام براشون صلوات بفرستن و ... . با همین دعاها هر روز پی به یه مشکل دیگه ش میبرن.تستهای مختلف ازش میگیرن. لاعلاج هست ولی کمی با دارو و کاردرمانی و ... بهتر می تونه بشه.یه خورده وضعیتش ثابت بشه درمان خواهرش رو شروع کنن.

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

إن شاءالله به حق این عید بزرگ ، حاجت های دل شما و همه دوستان این جمع برآورده به خیر بشه ، من هم بین شماها. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

برای رفع گرفتاری هام و موفق شدن تو کارهام ، خیلی التماس دعا دارم. 

سلام ان شاالله همگی حاجت رواشین به حق حضرت محمد ص.به حق حضرت علی ع. امشب و فردا زیاد صلوات بفرستین و به حضرت محمد ص و حضرت علی ع متوسل بشین و حاجت بخواین.که ان شاالله واسطه بشن پیش خداوند. زیارت امین الله هم بخونین سفارش شده. واز حضرت علی ع وحضرت محمد ص عیدی بخواین.

ان شاالله سلامتی و ظهور امام زمان عج و شادی قلبشون.

ان شاالله به زودی شاهد ظهور امام زمان عج باشیم که باظهور حضرت مهدی عج گره از مشکلات همه باز میشه و دنیا گلستان میشه. التماس دعای فرج.

السلام علیک یاحضرت مهدی عج 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

خدایا ازت میخام به حق حضرت رسول اکرم اگر قرار نیس من هم روی خوشبختی ببیننم و دارای فرزند بشم جون منو بگیر و عذابم نده حقارت بستمه دیگه تحمل ندارم

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

خدایا ازت میخام به حق حضرت رسول اکرم اگر قرار نیس من هم روی خوشبختی ببیننم و دارای فرزند بشم جون منو ...

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، حاجت دلت رو برآورده به خیر کنه و هر چیزی که برات خیر و صلاحه ، همون رو برات قرار بده. 💚🌸

ممنونم از محبتتونمنم هر روز منتظرم بهم زنگ بزنن بگن شفا گرفتن.از بستگان خیلی نزدیکم هستنبچه ها نوجوا ...

خدا بزرگه عزیز. چله آیت الله حق شناس اگر توانتون هست بر دارید یا به خانوادشون بگید بردارن. تو گوگل هست اگر سرچ کنید. خدا بزرگه ان شاءالله حل میشه خواهرم❤️

سلام ان شاالله همگی حاجت رواشین به حق حضرت محمد ص.به حق حضرت علی ع. امشب و فردا زیاد صلوات بفرستین و ...

ان شاءالله. حاجت شما هم روا باشه عزیزم . التماس دعا❤️

خدایا ازت میخام به حق حضرت رسول اکرم اگر قرار نیس من هم روی خوشبختی ببیننم و دارای فرزند بشم جون منو ...

عزیز دلممم ان شاءالله به حق حضرت زهرا(س) و فرزاندانشون دامنت سبز بشه❤️✨️امیدت به خدا باشه. خدا خیلییی بزرگه