2777
2789

خواهر شوهرم کارمند رسمی  بیمارستانه بالای ۲۰ میلیون حقوق میگیره شوهرش رئیس عشایر بالای ۳۰ میلیون حقوق می‌گیره یک خونه دارن که اجاره دادن ماه ۱۰ میلیون

یک مغازه 4 تومن تو فکر کن با تشویقی ... ماه ۱۰۰ میلیون میگیرن اصلا رایانه رو فراموش کردن اصلا بهش تو این چند سال دست نزدن ۲۰ میلیون شده

هر روز بازار 

مدام میاد خونم میگه چرا مبل سلطنتی نمیگیری چرا کاغذ دیواری نمیزنی چرا از این نمیخری فلان فلان بیشعور تو ۱۰۰ میلیون حقوق دلری من هیچی بهش چی بگم

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو سلیقه ها باهم فرق می‌کنه من خونمواینطورک هس میپسندم 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

راستش اونجور آدمها با اینکه به مال و منال زیادی دسترسی دارن ولی چون قبلا تو بچگی تو فقر بزرگ شدن عغده ای هستن و دوست دارن خودشونو دست بالا نشون بدن

شاید هم متوجه نیست و با نیت خیر باهاتون صحبت میکنه

به هر حال شما باید جوری جلوش رفتار کنید که درواقع  به وسایلتون و خونه زندگی تون علاقه دارید و یه زندگی ساده باب میلتونه