2777
2789
عنوان

چجوری این گندی که زدم و جمع کنم

198 بازدید | 15 پست

با یکی از فامیلا مشکل دارم

دیشب با یکی از اقوام همین فامیلمون نشستیم حرف زدیم

کلی حرف زد که نمیدونم طرف حتی نمیخواد قیافتونو ببینه ازتون متنفره و ...کلی حرف زد

منم عصبانی شدم چندتا چیز خیلی نافرم گفتم

که بعدش فهمیدم اینکه باهاش نشستم غیبت کردم همه ی حرفارو دروغ گفته و هر چی من گفتم برده گذاشته کف دست طرف

چجوری جمعش کنم؟

لنکار کن دیگه 😁 بگو‌ راجب شماام اینطوری گفته

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لنکار کن دیگه 😁 بگو‌ راجب شماام اینطوری گفته

انکار نمیتونم کنم چون این کسی که حرف میبره میاره خیلی عوضیه روبه رو میکنه قران میاره وسط

اونو که هرچی گفته میخوام بگم بهش

فقط نمیدونم حرف خودمو چیکار کنم

انکار نمیتونم کنم چون این کسی که حرف میبره میاره خیلی عوضیه روبه رو میکنه قران میاره وسطاونو که هرچی ...

بد شد دیگه این بد شد نمیدونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اینکه باز میشه دروغگناههبهتره بری عذرخواهی کنی

گاهی باید جلوی فاجعه رو گرفت دیگه

بگو ازلونجایی ک دوستت دارم خواستم ببینم اینی ک خبراورده برات باهات رو راسته یامیشینه بامن بد تورومیگه بایکی دیگه هم هماهنگ کن بگو حتی ب فلانی هم گفتم ک میخوام امتحان کنم اینو

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
بگو ازلونجایی ک دوستت دارم خواستم ببینم اینی ک خبراورده برات باهات رو راسته یامیشینه بامن بد تورومیگ ...

حرفی که زدم حقیقت بوده ولی اصن حرف گنده تر از دهن من بود

بعدشم با طرف مشکل دارم نمیتونم بگم دوستت دارم و فلان

حرفی که زدم حقیقت بوده ولی اصن حرف گنده تر از دهن من بودبعدشم با طرف مشکل دارم نمیتونم بگم دوستت دار ...

بگو من انقدری ساده نیستم بشین بافامیل خودت پشت توحرف بزنم 

بااسترس نگو خیره توچشاش حرف بزن و بعدم دیدی میخواد رو در روکنه بگو مشکلی ندارم نگرانم نباش

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐