2777
2789
عنوان

فقط یه چیزی بگید آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 49 پست
بنظرم با یه بهونه فردا رو کنسل کن، اصلا نباید خودتو اذیت کنی، بهش میگفتی باشه ولی فردا با خواهر و ...

خانواده هامون تو یه شهرن اما قراره بریم شهر دیگه برای زندگی و ۵ ساعت راه تا اونجا 

قرار بود کامیون بمیرن وسایل جهیزیه و بار بزنیم بریم اونجا بچینیم 

حالا قرار بود خواهرم باهام بیاد 

این مادر شوهرمم با شوهرش و منو شوهرم دوتا ماشین هم هستیم جا داریم 

امروز زنگ زده خواهرت و نیار هی گفتم نه من تنها نمیام آخرش میگه اومدی و نسازیا

همینو گفتم امشب گقتم بابام اجازه نمیده تنها عین بی کس و کارا جهیزیه بیارم مگه بی خانوادم من هی میگفت ...

خوب کردی الان کوتاه بیای دیگه آغاز بدبختیت هی باید چشم بگی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی الان کوتاه بیای دیگه آغاز بدبختیت هی باید چشم بگی

این دفعه و محال کوتاه بیام 

یعنی چی بیان برینن به زندگی من و اعصاب منو خورد کنن با حرفای مسخرشون بعد منم کوتاه بیام 

باید آدمشون کنم 

فوقش اینه باباش لج کنه بگه همه چی تموم 

منم میگم بدرک مهر حلال جون آزاد برید گورتون و گم کنبد 

عزیزم غصه خوردن نداره که 

خودت و مامانت خیلی جدی بگید که اینطوری نمیشه 

ما رسم داریم موقع چیدن جهاز خانواده همراه دختر باشه 

اگه شما هم خواستید میتونید تشریف بیارید 

ولی خانواده دختر حتما باید باشه 

اصلا دلخوری و بحث هم نداره 

با همسرت هم صحبت کن که مادر و خواهرت باید بیان

به‌نظرم اشتباه کارت اینجاست که الکی غصه میخوری 

حتما با غصه و گریه به همسرت میگی که حالا فکر میکنه چه مسئله مهمیه 

مسئله خیلی ساده س تو صلاح میدونی واسه چیدن خونه ت خانواده ت باشن و حق طبیعی توئه که انجامش بدی 

بدون هیچ بحث و دلخوری  

بهش فک نکن اصلا خودتو با چی ی مشغول کن تو داری متاهل میشی و خونواده تشکیل میدی نباید انقد ضعیف باشی 

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

گفتم اما خرن نمیفهمن متاسفانه منم گفتم نمیام خودتون برید بچینید مبارکتون باشه من نمیاااام

بنظرم نرو،  تا بفهمن دیگه دخالت نکنن،  الان ب زورگوییاشون تن بدی تا اخر باید همیشه کوتاه بیای،  جنگ اول به از صلح اخر

عزیزم غصه خوردن نداره که خودت و مامانت خیلی جدی بگید که اینطوری نمیشه ما رسم داریم موقع چیدن جهاز خا ...

اینا نفهمن یه چیز ساده ام متوجه نیستن 

مامانم بهش گفت برای دخترت هم خودش تنها رفت؟ 

گفت نه اون فرق داشت 

چه فرقی اون دختر پادشاه من نیستم...

برای من غصه خوردن داره که خانوادم زبون ندارن پشتم باشن 

باید کلی حرص بخورم باید همش دق بکنم تو دلم 

بنظرم نرو، تا بفهمن دیگه دخالت نکنن، الان ب زورگوییاشون تن بدی تا اخر باید همیشه کوتاه بیای، جنگ ...

دقیقا میخوام از همین الان تکلیفم و روشن کنم 

از الان کوتاه بیام بعدا سوارم میشن 

آخه میگه ما میایم میچینیم بعدش که ما رفتیم خواهرت بیاد ...

اصلا دامادمون اجازه نمیده آبجیم تنها بیاد 

اجازه داده بود با من بیاد 

اگه بفهمه قضیه چیه دیگه هیچ وقت نمیزاره خونم بیاد

بهش فک نکن اصلا خودتو با چی ی مشغول کن تو داری متاهل میشی و خونواده تشکیل میدی نباید انقد ضعیف باشی

دارم میمیرم 

همین الانم دارم گریه میکنم 

رفتم بابام و بیدار کردم 

حالم بده یکی به دادم برسه حس شدید افسردگی دارم در حدی که دلم میخواد داد بزنم فشار روحی روم خیلی زیاد