2777
2789
عنوان

فقط یه چیزی بگید آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا پس فردا سوارت میشن بخدا جهنم میکنن زندگیتو

خودم میدونم 

برا همین نمیخوام کوتاه بیام 

بهشون گفتم اگه گسی لازم نیست پس خودتون برید بچینید من نمیام مبارکتون باشه 

فکر میکنی حرف حالیشونه

حباشه هم تو کار خودتو بکن ب شوهرت بگو اون باید پشتت باشه وگرنه باید ببخشید تا آخر عمرت تو سری بخوری 

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

خودم میدونم برا همین نمیخوام کوتاه بیام بهشون گفتم اگه گسی لازم نیست پس خودتون برید بچینید من نمیام ...

کار خوبی کردی.بعد سعی کن شوهرتون بکشونی سمت خودت اون ک طرف تو باشه دیگه همه چی حله

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

عزیزم حق داری ولی ارزششو نداره بخای گریع کنی حیف چشمات

زیر چشمام گود شده سیاه شده از بس گریه کردم 

با زندگیم دارن بازی میکنن همش شوهرم و پر میکنن و اونم مطیعشون 

دارم دق میکنم 

تو کل ۲۴ ساعت فقط ۴ ساعت خوابیدم دارم میمیرم برا خواب اما مغزم و خوره داره میخوره حالم بده 

کار خوبی کردی.بعد سعی کن شوهرتون بکشونی سمت خودت اون ک طرف تو باشه دیگه همه چی حله

شوهرم هی میگه اینبار و کوتاه بیاد تموم شه بره 

ولی جرا کوتاه بیام چرا نباید خانواده من باشه 

خانواده من زحمت کشیدن جهیزیه خریدن 

مامان بابای اون و برا چیم 

الان کوتاه بیام بعدا هم همین وضع زندگیم 

حباشه هم تو کار خودتو بکن ب شوهرت بگو اون باید پشتت باشه وگرنه باید ببخشید تا آخر عمرت تو سری بخوری

شوهرم پشتم نیست هیچ کس پشت من نیست 

اونا برای خانواده من ارزش قائل نبودن که میگن تنها بیا 

یعنی چی تنها 

مگه بی کس و کارم من 

ابجی اینطوری زندگی سختی داری،شوهرتم سو،استفاده واذیتت میکنه

تموم سعی خودم و کردم نامزدی بدون حاشیه ای داشته باشیم اما متاسفانه نذاشتن 

بهترین روز زندگیم که ذوقش و داشتم هزار بار تو ذهنم تصورش کرده بودم و گند زدن 

حالم ازشون بهم میخوره با افکار حال بهم زنشون

شوهرم هی میگه اینبار و کوتاه بیاد تموم شه بره ولی جرا کوتاه بیام چرا نباید خانواده من باشه خانواده م ...

افرین اصلا زیر بار حرف زور نرو.بعد عزیزمن چرا میشینی خودتو داغون میکنی اصلا ارزش نداره جای اینا سفت و سخت رو حرفت وایسا همین اصلا هم خودتو اذیت نکن

من بودم اصلا نمی‌رفتم گریه برا چی دختر حیف اون چشمت نیست برا یه احمق گریه کنه به همسرت بگو من بدون خانواده ام هیجا نمیام

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

افرین اصلا زیر بار حرف زور نرو.بعد عزیزمن چرا میشینی خودتو داغون میکنی اصلا ارزش نداره جای اینا سفت ...

ببین اصلا دست خودم نیست 

جوری داغونم جوری اعصابم خورده دارم میمیرم 

بخدا مردن ازین حال من بهتره 

ذهنم پر از حرف 

چشمام و نمیتونم ببندم 

همش تپش قلب دارم دلشوره دارم حالت تهوع 

لحظه به لحظه بغض میکنم و گریه میکنم 

دق اینو میخورم چرا روزی که آرزوش و داشتم خراب کردن 

بنظرم با یه بهونه فردا رو کنسل کن،  اصلا نباید خودتو اذیت کنی،  بهش میگفتی باشه ولی فردا با خواهر و مادرت میرفتی،  نمیتونست ک بیرونشون کنه،  از الان بخوای حرف مادرشوهرتو جدی بگیری بعدنا خیلی اذیت میشی،  من وقتی یه چیز بهم میگن میگم باشه ولی کار خودمو میکنم

من بودم اصلا نمی‌رفتم گریه برا چی دختر حیف اون چشمت نیست برا یه احمق گریه کنه به همسرت بگو من بدون خ ...

همینو گفتم امشب 

گقتم بابام اجازه نمیده تنها عین بی کس و کارا جهیزیه بیارم 

مگه بی خانوادم من 

هی میگفت خرابش نکنوش بده به حرفم کوتاه بیا

گفتم نه