2777
2789

به نام خدا.

باسلام.

حقیقتا الان چه کار می کنید؟!

کجا هستین؟!

من خونه مادربزرگم تو رخت خواب مخملی(!) و گوشی به دست.

شما چی؟!

با تشکر هم نگم بهتره.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

ولی بازم میگم.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هیچی تازه زایمان کردم شب زنده دار 😂😂

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

هیچی فکر فردام ، گفتی خونه مادربزرگ یادش بخیر عجب روزایی بود حیف که بعد فوت مادربزرگ صفا از خونه اش رفت

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی