2777
2789
عنوان

الان چا کار می کنید آقایون و خانم ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چا کار؟ ایرانی نیستی؟

جسارتا متوجه نشدید که اشتباه تایپیه؟!

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

نی نی میخوابونیم

به به.

به سلامتی.

ان شا الله سال های سال سایه تون رو سرش باشه.

آمین.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

بغل بخاری گوشی بدست درحال تاپیک خواندن 🤗

الان این وقت شب کنار بخاری؟!

پس رختخوابتون کجاست؟!

اون تاپیک داشتید می خواندید، همین تاپیک بود؟!

با تشکر.

آهان

حالا شد.

با تشکر.

الان این وقت شب کنار بخاری؟!پس رختخوابتون کجاست؟!اون تاپیک داشتید می خواندید، همین تاپیک بود؟!با تشک ...

اره سردم بود پتومو برداشتم اومدم بخاری رو بغل کردم 😂😂

بله