2777
2789

من که نفهمیدم ، قضیه خاصی پشتشه ک من بی خبرم؟؟🤔

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اونی که ناخن نکاشته فرق نداره ولی اونی که ناخن کاشته خب زشته چون این آدما اکثرا به ظاهرشون اهمیت زیادی میدن و واقعا زشته یه ناخن شکسته باشه ترمیمش وقت زیادی هم نمیخواد 

نه اینکه دیگه این بیاد بگه بهش خندیدم ولی کلا ظاهر قشنگی نداره

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

حالا شکسته دیگه 

بعد بهش میگم شاید وقت نکرده که درستش کرده باشه 

بهم میگه هنوز بچه ای (همین Mموردنظر میگه هنوز بچه ای)

به نظرتون این Mموردنظر چی میدونه که م نمیدونم؟؟؟؟

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

من میدونم از بس جوک و تیکه ایناشو خونده بودم

ولی بیخیال🗿

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چقدر ملت دلقک شدنحالا ایرادش چیه شکسته باشه🫤

M دلقک نیست ، آدم حسابیه😅

فک کنم ناخون شکسته یه قضیه ای پشتش باشه

استغفرالله😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

لا الله الا الله 

چی شد آخه؟؟؟