2777
2789
عنوان

امروز 27 رجب مبعث حضرت رسول ص

87 بازدید | 2 پست

کلید ثروت و فراوانی در کلام حضرت رسول. قالَ رسول علیه السلام. (مافَتَحَ اَللّهُ علی عبدٍ باب‌َ‌‌ شُکرٍ/ فَخَزَنَ عَنهُ بابَ الّْزیادَةِ) خداوند دَرِ شکر را بر روی بنده ای نگشود/که در فزونی نعمت را بر او ببندد...... بدن انسان بعد از 17 ثانیه از شکر گزاری وارد مرحله دریافت می شود و قلب و روح و جسم ما دریافت میکنه و سطح انرژی بالا می ره. وقتی ما sadو غمگین یا مریض هستیم اگر شروع به شکر گزاری کنیم چون شکر گزاری به معنی دریافته بدن شروع به خوشحال شدن کرده و این فکر و میکنه که چیزیو دریافت کرده در نتیجه قلب باز شده و انرژی متفاوت شده و درد و رنج از بین رفته و بهترین اتفاقات برامون می افته. وشروع به جذب نعمت ها و شادی و سرور میکنیم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.