2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید اروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 41 پست
دختر همین شغله رو از جاب ویژن پیدا کردمدلیلشو نمیفهمم وقتی یه نفر اومده کاراموزی و همه چیزشم اوکیه چ ...

اونم حق داره توام حق داری انتخاب کنی برو جاهای دیگه رو هم ببین

اصن دست روو دست نزار

یهو دیدی بهتر گیرت اومدااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت ..کار پیدا کردن سخته واقعا منم یه کار پیدا کردم حقوق پنج تومن ۸ ساعت کار .. فقطم به عنوان کار ...

خدا نکنه عزیزم

اره حالا ما تو درسامون خوندیم که اصلا شرایط کاراموزی این شکلی نیست و متاسفانه خیلی از کلمه کاراموزی سواستفاده میکنن

کاراموزی یعنی مرحله ای که بعدش استخدام قطعیه و باید حقوقم بدن اینجا که بدون حقوق بودم، حالام دراومده سر صبح اینو به من میگه! دیروزم نه هاا امروزز

دم کنکوری دوتا صبح تا ظهر از دستم رفت

خدا نکنه عزیزماره حالا ما تو درسامون خوندیم که اصلا شرایط کاراموزی این شکلی نیست و متاسفانه خیلی از ...

اره دقیقا .. سواستفاده میکنن از ادم 

ببین بنظرم چون گفتی کارت و اخلاقت اینا خوب بوده خودتو انتخاب میکنه ..

ولی اونجام اگه بنظر خوبه برو مصاحبه فردا که دو جارو درنظر داشته باشی .‌ فوقش اگه اون گفت بیا و انتخابت کرد اینجارو میگی نمیتونم بیام و برمیگردی 

اره دقیقا .. سواستفاده میکنن از ادم ببین بنظرم چون گفتی کارت و اخلاقت اینا خوب بوده خودتو انتخاب میک ...

اره همینکارو میکنم عزیزدلم

اره بابا حتی روز اول کاری چندتا هماهنگی بهم دادن زنگ بزنم عصرش همه سر وقت اجرا شده بودن و مشکلی پیش نیومده بود

امروزم موقع رفتن گفتم پس خبرش با شما بهم گفت راستی قرارداد اینجا ۱ ساله هست مشکلی نداری؟ گفتم نه 

نمیدونم چرا گفت اینو!!!

بلاتکلیفیا ادما بیشتر عذاب میده میدونی...

اره همینکارو میکنم عزیزدلماره بابا حتی روز اول کاری چندتا هماهنگی بهم دادن زنگ بزنم عصرش همه سر وقت ...

پرسید که مطمئن باشه دیگه . یادش رفته بود بگه 

ولی من میگم احتمال زیاد زنگ میزنن بهت بری .تو اینطور فکر کن هرچی قسمتت باشه همون میشه اصلا نگران نباش ❤️

میفهمم بلاتکلیفی بد دردیه