2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید اروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا توکل کن قدرت دست اونه خیر و صلاح و میدونه به خودش اعتماد کن کارت اگه به صلاحت باشه ایشالا که ...

مرسی عزیزجان

خیلی حرفت دلگرم کننده بود

ولی قبول داری گاهی ادم خیلی نا ارومه و هیچ جوره اروم نمیشه؟

مرسی عزیزجانخیلی حرفت دلگرم کننده بودولی قبول داری گاهی ادم خیلی نا ارومه و هیچ جوره اروم نمیشه؟

اره واقعا

ولی من اینجور مواقع قرآن صوتی گوش میدم واقعا دلم اروم میگیره امتحان کن امید وارم حالت خوب بشه 

ف. ال حافظ هم دلگرمم میکنه 😅

با لینک زیر وارد سایت زیر شوید  و با ثبت نام با کد  BWYQ2PBTH در او ام پی فینکس ۵۰ هزار تومن هدیه دریافت کنید. کافیه لینک رو کپی کنید توی مرورگرتون و واردش شید

omp.exchange/referral/BWYQ2PBTH

کاملا معتبر است خودم امتحان کردم

هر ساختمان بزرگ، زمانی فقط یک نقشه ساده بودهمهم نیست که امروز در چه مرحله ای هستیدمهم آینده شماست و چیزی که به آن خواهید رسید

ببین یه سایت هست شرایطتو مینویسی فرم پر میکنی طبق اون برات پیشنهاد کار میفرستهاسمش جاب ویژنهدوست من ...

دختر همین شغله رو از جاب ویژن پیدا کردم

دلیلشو نمیفهمم وقتی یه نفر اومده کاراموزی و همه چیزشم اوکیه چرا باز مصاحبه میگیرن

اره واقعاولی من اینجور مواقع قرآن صوتی گوش میدم واقعا دلم اروم میگیره امتحان کن امید وارم حالت خوب ب ...

اتفاقاااا ف ال هم گرفتم

شرایطم سخته انگار قاطی کردم دیگه

لطفا برام دعا میکنی؟

میرم حتمامرسی ازت

قربونت ..

کار پیدا کردن سخته واقعا 

منم یه کار پیدا کردم حقوق پنج تومن ۸ ساعت کار .. فقطم به عنوان کاراموز قبول میکنه یعنی ته تهش یک ماه بتونم کار کنم 

قشنگ حمالیه 😑 

پشت سیستمم هست کارش 

لامصب نزدیک عیده ادم میمونه چیکار کنه