2777
2789

هر چیزی که به یه پدر بگی کمرش بکشنه بهش گفتم حرفای بدی که شاید تا آخر عمر عذابم بده خستم می ترسم بخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم  مگه چ کرد

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خاک تو سرت .دیگه روی خوشی و نمیبینی بابات هم ببخشه انرژی و‌کارما و کاینات و خدا و ...نمیبخشه

شایدم من نبخشمش خدا اگه عادل بود هزار بار ازش کمک  خواستم این کینه ها رو فراموش کنم

شایدم من نبخشمش خدا اگه عادل بود هزار بار ازش کمک خواستم این کینه ها رو فراموش کنم

منم از اینکار کردم

پیش میاد

ولی بعدش رفتم باهاش کردم صحبت کردم و دلیل عصبی بودند توضیح دادم و عذر خواهی کردم

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی