2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل حالم خیلی خرابه😭

303 بازدید | 16 پست

چند وقتیه با یکی آشنا شدم همو خیلی دوست داریم خانوادش اومدن صحبت کردن با پدرم ولی دارن مخالفت میکنن خودنوادم حتی فرصت نمیدن بیان ببينن همو😭رفتم پیش دعا نویس گفت همه چیتون جفته جفته مشگل فقط خانواده منه براشون دعای زبانبند نوشته ولی هنوز فرصت نکردم برم بگیرمش دعاهارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطانی نیس قرآنیه دعا

نمی‌دونم 

کلا هروقت کسی از قرآن خدا در آمد زایی کرد اونجا ی مشکلی هست و نباید طرفش رفت

اگه بدون پول در راه خدا سوره یا ختمی رو معرفی کرده ایراد نداره 

البته مختارید نظر من بود

دلیل ندارن ندیدن اونارو حتی نه تحقیق کردن نه چیزی

خب عزیزم مگه میشه حتما باید یه دلیل قانع کننده باشه بعدشم عزیزم سعی کنید زیاد دعا واین جور چیزا نگیرید

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

طبق چیزی که هزاران بار دیدم تو نزدیکانم بهت دوستانه میگم عزیزم به حرف پدر مادرت توجه کن و تو رفتار ط ...

عزیزم خانواده من حتی اونارو نه دیدن نه می‌شناسن نه تحقیق کردن در صورتی این حرف صدق میکنه که اونارو دیده باشن و یه چیز بدم شنیده باشن ازشون