2777
2789

باورم نمیشه ترو خدا یکی به من بگه همچی خوابه😭😔 خودم با دستای خودم تر زدم تو ایندم. ماجرا از اینجا شرو میشه من میخواستم کار اموزی برم سایپا. امروز کارتمو میگرفتم همچی تموم بود. من گیج بازی خیلی در اوردم خب اونجا خیلی بزرگه و اینکه هر موقع عصبی بشم خندم میگیره. تیک عصبیه. رئیسه همش دم به دقیقه بهم زنگ میزد کلی عربده میکیشید تو سرم و میگفت همش بهم میگف من با تو ابم تو یه جوب نمیره.😔 (خیلی عصبی و پاچه گیر بود)خلاصه همچی داشت به خوبی تموم میشد و من رفتم با مسئولم ملاقات کردم زن خیلی خوبی بود داشت فک میکرد برام چطوری کارت غذا هم بگیره و... که یهو این رئیسه زنگ زد و همه رفتارشون باهام عجیب شد بگونه ای بود که مسئولم همش بهم میگفت بزار برات اسنپ بگیرم و تا دم در بیام دنبالت گم نشی😑 منم بهش گفتم همونجوری که اومدم همونجوری هم بر میگردم نگران نباش خیلی بهم بر خورد اخه.😔 این رئیسه گوش همه رو پر کرده بود که این پسره خنگه و معلول ذهنی چیزی هس به درد اینجا نمیخوره. زنگ زده بود به خواهرم گف ما برا افراد معلول ذهنی و نابینا هم قسمت جداگانه داریم به طرز عجیبی اخراج شدم😭😭😭وای باورم نمیشد شاد و خندان بودیم اخرش نمی دونم چرا یهو دارک شد ترو خدا یکی بگه بهم همش خوابه دارم سکته میکنم😭😭😭

محیط سایپا به شدت کثیفه خدا نکنه اتو بدی به کسی علیهت استفاده میکنن به خواهرم میگفت داداشت میخنده من ۵۰ سالمه مگه باهاش شوخی دارم پشت تلفن که منو مسخره ی خودش کرده چرا رفته شرکت رو به رویی ابرو منو برده اطلاعات داده مگه کوری چیزی هس که نمی نمیتونه تابلوها رو بخونه ترو خدا راستشو بگو اگر معلول ذهنیه ما براش قسمت جداگانه کار داریم😭😭😭

درحالی که من فقط اولین بارم بود و یه بچه ی بی تجربه بودم سریع به عرضش رسونده بودن گوششو پر کرده بودن😔 از اولشم رئیسه از من خوشش نمی‌یومد دنبال فرصت بود که منو اخراج کنه منم آتو دستش دادم😭😭😭

خیلی شخص مهمی بود.مسئول کل شرکتای سایپاس. اگر لیسانسمم بگیرم بعید میدونم دیگه شرکت سایپا  استخدام بشم. وای دارم سکته میکنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور

انشالله خیره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ای بابا ، چیزی ک قسمتت نبوده بی دلیل هم همه چی بهم ریخته ...خدا بزرگه باور کن شاید ی جای بهتر نصیبت بشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خدا رو شکر کنید 

ول کنید این چه کاریه اه 

چه آدمای مزخرفی 

به درک که نشد 

به فکر یه کار دیگه باشید 

خودتون یه مغازه کوچیکی بزنید آقای خودتون باشید

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

اشکال ندارع کار دیگه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
چندسالتهاخه چرا بخندی دست خودت نبود کلا؟تاحالا تو اجتماع نرفتی مگه

خنده استرسی بهش دست داده 

منم وقتی خیلی استرس بگیرم میخندم 

طرفم فکر کرده یه آدم بی شعوره ولی نمی دونسته یه اختلال یا واکنش بده

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

چندسالتهاخه چرا بخندی دست خودت نبود کلا؟تاحالا تو اجتماع نرفتی مگه

نه زیاد.نمی دونم هرموقع عصبی میشم خندم میگیره خیلی سعی میکنم جلو خودمو بگیر ولی نشد😔 یه خنده ریزی با اون همه که میوت کردم از پشت تلفن رفت

نچ چیبگم دیگه.ایشالا ردیف شه

زنگ زد به مسئول و مدیرم که اونجا قرار بود برم کار کنم کلی حرف بارشون کرد اونا هم این اخریا رفتارشون باهم بد شده بود حس شیرین بودن بهم دست اون موقع. معلوم نیس چیا گفته ولی مطمئنم خیلی بزرگش کرده. بعدم گفت اخراجی مگه ما باهم شوخی داریم که همه چیو به سخره گرفتی. مسئولمم که میخواس ناراحت تشم الکی به چشماهای بغضی گف یه دختره پارتیش خیلی کلفته اون متاسفانه اومده جاتو گرفته