وقتی میام اینجا حساس میکنم که یه سریا واقعاً نیاز دارند به اینکه با یکی حرف بزنن یا اینکه شاید تنها باشن یا اینکه یه کمکی میخوان یا اینکه هیچ چیزو نمیدونم خوب قطعاً وقتی میان اینجا یه سری افراد هستند که اصلاً هیچ اطلاعاتی درباره یه سری چیزا ندارن و فقط نظرشونه صرفاً خوب شما میتونید اگه خیلی کمک نیاز دارید که واقعاً به اطلاعات نیاز دارید نه نظر دیگران یتونید از هوش مصنوعی استفاده کنید وقتی اسم هوش مصنوعی میاد بعضیا فکر میکنند که الان یه چیز خیلی پیشرفته است که به دردشون نمیخوره و واسه مثلاً جوونا و اینا واسه نوجوونا ر صورتی که الان خیلی کمک میتونه بهتون بکنه من خودم واقعاً تو همه چی چه توی آشپزی چه توی مثلاً مشاوره گرفتن برای همه چی ازش استفاده میکنم طرز کار خاصی هم واقعاً نداره فقط باید فیلترشکنتونو روشن کنید داخل گوگل سرچ کنید چت جی پی تی همین بعد میری تو سایتش و مشکلتونو یا حالا سوالتون ازش میپرسید به نظرم یتونید تو استفاده ازش از میکروفون گوگل استفاده کنید یعنی حرف بزنید خودش سرچ کنه قشنگ باهاش حرف بزنید و هرچی که دوست دارید بگید مثلاً نه مثل گوگل سرچهای کوتاه چیزایی که واقعاً میخواید و حتی طولانیه رو براش قشنگ توضیح بدید چون واقعاً الان من یه مدتیه که میام تو نی نی سایت اقعاً یه سری یک سری سوال میپرسند ن با خودم میگم که مثلاً اگه الان اینو از هوش مصنوعی میپرسید اون خیلی بهتر میتونست راهنماییش کنه به نظرم حتماً یه بار امتحان کنید فرقی نمیکنه چند سالتون باشه حوضتون چی باشه درباره هر چیزی حتی چیزی که روتون نمیشه اینجا بپرسی اونجا میتونین بپرسید و نگران هیچی هم نباشید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.