2777
2789
عنوان

کات کردم ولی بهم گفت

271 بازدید | 26 پست

از اولش بهش گفتم فقط در باب اشنایی هستیم و تعهدی بهت ندادم گفتم شاید اخرش اکی نشدیم...حقیقتا خوشتیپ بود خوش اخلاق به معنای واقعی عاشقم بود میدیدم گاهی وقتا میاد جلو در خوابگاه که ببینه مگه منو میبینه ...ولی من یه بار بدجور توی یه  رابطه شکست خوردم هنوز بعد سالهااااا زخمیم انگار اعتماد نمیکنم حتی به روز و شب بودن....ایشون از لحاظ مالی اوکی نبودن و میدونستم خانوادم عمرااااا اجازه بدن ...امروز تمومش کروم ولی برگشت گفت حیف اون همه خوبی تو ادم پستی بودی و ندیدی💔💔قلبم شکست شاید همش مشکل از منه ....چرا اینقدر من بدم ...چرا اینقدر سنگ دلم...از وقتی این حرفو زد بهم تا الان نتونستم حتی پاشم اب بخورم از شدت غم

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی که پولدار باشه اما برینه بهت خوبه عزیزم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

چه جالب فکر میکتید همه عاشقتونن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خانواده برا چی مخالفت کنن؟

چون وضعیت مالی نداره 

فقط یه شغل دولتی داره 

نه خونه نه ماشین حقوق کمی ام هنوز داره و خانوادم منو جای دور نمیدن💔💔

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

ولش کن من چند سال پیش که دانجشو بودم عاشق یه مرد پولدار شدم بکدفعه ولم کرد رفت هر روز دارم اتیش میگر ...

بمیرم سخته واقعا ...منم یبار درد خیانت اونم با دختر عموی خودم رو دیدم

ناراحت نباش با احساسش بازی شده عصبانی شده ی چیزی گفته

واقعا نمیخواستم اذیتش کنم نمیخواستم بخاطر من اینجوری بشه...خودش مدام میگفت من خانوادم میگن فقط دختر عمه ات...منم فکر کردم وقتی قراره هم خانوادش هم خانوادم مخالفت کنن دیگه ادامه ندم 💔💔ولی حرفش دلمو سوزوند

خدانکنه من خیانت شوهرمم دیدم اما چیکار کنم انگار زندگی همینه

💔💔

ول کن بابا پسرا کلا منت میزارن مجرد بودم یدوست پسر داشتم خودشیفته بود انقدر خودشو بالا میدونست ی بچه پولدار منگل گشنه گدا که تحقیر میکرد اصلا هم عذاب وجدان نداشت خودشون پسرا اشغال عذاب وجدان نگیر 

اه اه یاد پسره خودشیفته پولدار گشنه بتیغ افتادم بعضی پولدارا خیلی گشنه و‌بتیغن خیلی مراقب باشیدنگید پولداره اتفاقا گشنه‌تر و‌ حریصتر و دزدترن

ولش کن من چند سال پیش که دانجشو بودم عاشق یه مرد پولدار شدم بکدفعه ولم کرد رفت هر روز دارم اتیش میگر ...

من فامیل هامون بیشتر شون بخاطر اینکه پدرشوهرشون پولدار بود ازدواج کردن خب ولی هیچی بهشون ندادن انگار پولدار ها خسیس ترند