2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم چ اشتباهی کردم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4920 بازدید | 59 پست
خب میرسه خیلییییییییییی هم میرسه ولی از جانب اینا هیچی 😄الان خیلی دوسشون داری بیا باهاشون زندگی کن

خب پس نوش جونت عزیزم ایشالله خدا به دلت نگاه کنه بزودی از سمت خانوادت ارثیه زیاااااد زیااااد برسه . دوما خداروشکر عاقلم اول چشمم باز میکنم بعد انتخاب میکنم که منتظر مرگ کسی نباشم 😉

بجای اینا از یکی کمک بگیر یا وام بگیر یه کار حتی خونگی راه بنداز خیلی عالی میشه از کسایی هم که تجربه ...

اینقدر وام گرفتم ولی فایده ای نداره هرسال داره رهن ها بیشتر میشه اجاره ها میره بالاتر.سرکار حقوقا همه افتضاح کم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پس نوش جونت عزیزم ایشالله خدا به دلت نگاه کنه بزودی از سمت خانوادت ارثیه زیاااااد زیااااد برسه . ...

من منتظرمرگ کسی نیستم اگ یکم متن و با دقت بیشتری میخوندی میفهمیدی چی نوشتم 

گفتم جتی اگ بمیرن هم چیزی گیرم نمیاد همین فک نکنم این دعوا داشته باشه 

شما خانواده شوهرت واسه شامی ناهاری چیزی نمیری خونشون یعنی در حد روغنی هم کمکت نمیکنن

خونشون میرم نه کمکی نمیکنن 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خودتون تلا‌ش کنن بقیه که نباید زندگی شمارو بسازن

کسی قرار نیست زندگی کسیو بسازه همه داریم خودمون تلاش می‌کنیم ولی.هر کس بهش ی ارثی میرسه این کجاش سخته فهمیدنش 😒😒😒😒

خب اینا در حد شام و ناهاری هم کمک نمیکنن دیگه خسته شدم

یعنی شام و ناهارم دعوتت نمیکنن؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اصلا هیچیییی ب آدم نمیگن بیا.نمیدونم چیکار کنم دیگه همش خونه بابامم

توام دعوتشون نکن

من زنگ میزنم بهشون میگم بیاین شما😔 ولی دست خالی میان خواهراشدارم با تمام سختیا مشکلات زندگی میکنم و ...

از خواهر انتظار نداشته باش چون زن مردم ان

پدر و مادرشم که میگی ندارن

شماهم تو این اوضاع اقتصادی رفت و آمد رو کم کن

از خواهر انتظار نداشته باش چون زن مردم انپدر و مادرشم که میگی ندارنشماهم تو این اوضاع اقتصادی رفت و ...

پس من چجوری زندگی کنم ؟

از تنهایی دق میکنم خانواده شوهری ک ندارم خونه بابام ایناهم نرم چیکار کنم واقعا 

پس من چجوری زندگی کنم ؟از تنهایی دق میکنم خانواده شوهری ک ندارم خونه بابام ایناهم نرم چیکار کنم واقع ...

خونه بابات برو