2777
2789
عنوان

بارردارم

126 بازدید | 24 پست

۳۹هفتگی فردامیتونم روزه بگیرم چون عیده مبعث رسول اکرم غسل کردم تصمیم دارم بگیرم دودان مشکلی ک پیش نمیات؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اگه میتونی بگیر ولی نباید ب خودتو بچه فشار بیاد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی بگیر ولی نباید ب خودتو بچه فشار بیاد

مثلا چجوری فشارنیارم دیگه تااذان مغرب ک چیزی نمیتونم بخورم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

آخه زن حامله اونم ماه نهم که روزه نمیگیره

یروزه خطرناکه واقعااادلم میخات بگیرم اما واسه دخترم نگرانم اذیت بشه

یعنی یروزبنظرت خطرناکه

اره عزیزم 

ماه های آخر هستی و بدن بچه به شدت داره برای این تغذیه میکنه شما هم تو این ۹ ماه هر چی ذخیره داشتی دادی به بچه الان غذای هست که باعث سیری اون میشه 

گناه داره 

یروزه خطرناکه واقعااادلم میخات بگیرم اما واسه دخترم نگرانم اذیت بشه

حتی روزه واجب برای زنی با شرایط شما دیگه واجب نیست که بگی ه ، حالا شما میگی حکم روزه مستحب چیه 

خب بچه بزرگ شده نیاز داره به آب و غذا 

به نظر من که مصلحت نیست روزه گرفتن با شرایط شما 

خب عبادت کنید دعا بخونید به فقرا کمک کنید 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خطرناک که ،مهم اینه قندت نیفته ، حالا فردا رو نگیر عزیزم بنظرم بهتره

اهااواقعاا

حتی روزه واجب برای زنی با شرایط شما دیگه واجب نیست که بگی ه ، حالا شما میگی حکم روزه مستحب چیه خب بچ ...

صددرصددهروز میخونم دعا زیارت عاشورا ولی فردا بسشترخانواده روزه هستن گفتم منم بگیرم بروز ک زیادنمیشه ممنونم ک جواب دادی

نمیدونم روزه مستحب حکمش چیه از سایت پاسخگو بپرس عزیزم اگه به خودت و بچه خدایی نکرده اسیب برسه نباید بگیری

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

صددرصددهروز میخونم دعا زیارت عاشورا ولی فردا بسشترخانواده روزه هستن گفتم منم بگیرم بروز ک زیادنمیشه ...

از نظر من نگیری بهتره 

خدا هم از شما توقع ندارم با این شرایط

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم