2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم تو غسال خونه کار کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 85 پست
جسدای اش ولاش شده میارن میتونی دست بزنی؟

آره انشاالله میتونم 

شرایطشو خبر داری؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ووویییی بیخیال بابا😰😱😱 

نمیترسی واقعا 

من جنازه از روی کفن هم  ببینم غش میکنم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو شهرستانا هم سختگیری دارن یا فقط تهران اینطوریه؟کسیو میشناسید غسال باشه؟

بله شغل خاصی هست 

آگاهی کامل به احکام میخواد 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اتفاقا من مامان بزرگم فوت کرد رفتم داخل غسال خونه دیدمشهمه کرک و پرشون ریخته بود که چطوری رفتی مرده ...

چه شیر زنی هستی دختر 

شبش که خوابیدی اذیت نشدی؟ نمیترسی به خوابت بیاد؟

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

ببین الان همه کارارو دستگاه میکنه مگه بری روستا یا شهر کوچیک متاسفانه فوق العاده گزینش سختی داره و خ ...

با دستگاه مرده میشورن؟ مگه میشه😐

خب برم شهرستان می‌ذارن انجام بدم ؟ اونجا گزینش و اینا نداره؟

بعدم خب‌من به عنوان کار دائم نمی‌خوام. اگه داوطلبانه هم باشه گیر میدن؟ اصلا فقط در این حد که برم اونجا کمک کنم برا برگردوندن میت و اینا

نه اینکه صرفا بخوام صفر تا صد کارارو خودم بکنم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خیلی از مشاغل به روحیه آسیب می‌زننبعدم نگفتم دائمی کهگفتم چند هفته داوطلبانه فقط

بابا بخدا درسته حق با شماست ولی کار خوبی نیس .روحیتو از بین میبره .

واضح تر بگم.

فقط قرار نیس پیر های مرده بیان ممکنه کودک و بچه ها هم ببینی.

خیلی دردناکه بحث ضرر زدن مرده زنده نیس منطقی باش لطفا ‌.

یکی میاد بچش مرده بچه کوچیک.مامانش خودشو میرنه گریه زاری می‌کنه بیهوش میشه اصلا یه وضعی میشه واقعا دلشو داری ؟من که تحمل شنیدن ناله های یه مادر داغدار رو ندارم 

آره انشاالله میتونم شرایطشو خبر داری؟

به راحتی که قبول نمیکنن مخصوصا شما که فقط چند روز باشی مگه اینکه پارتی اونجا داشته باشی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

فک نکن همه جسدا تر تمیز و کاملن ها

فک کن یه جسد سوخته بیارن 

یا جسد کسی که چند روز از مرگش گذشته و شکل طبیعیشو از دست داده 

یا جسد یه مجهول الهویه که ممکنه حتی خاکش کرده باشن و دوباره درش بیارن که بعد پزشکی قانونی دوباره منتقل کنن به غسال خونه 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

منم می‌خوام فقط یکبار برم حالا نمی‌دونم اجازه میدن یا نه اونم صرفا برای روبه رو شدن با ترسم

پیگیری کن به نظرم

شاید شد

حالا اینکه من میگمم نه اینکه کلا صفر تا صدشو خودم انجام بدم

چون شاید اشتباه انجام بدم اصلا

ولی در همین حد که برم کمک کنم میتو برگردونن یا این طور مسائل هم بازم خوبه

یه کاربری بود قبلنا .اون افتخاری کار میکردمیگفت مصاحبه و گزینش اینا داشت تا قبول کردن

نام کاربریشو میدونین؟ 

عقیده جالبی داری و به نظرم این نشون میده چقدر گرایش به خوبی تو ذات انسان ها هست و الانه که گناه برای ...

حرفات خیلی قشنگ بود. مرسی ازت ♥️🥲

دقیقا اصلا فازشونو درک نمیکنم یعنی چی اخه

یا برای مقابله با ترسه 

یا آدرنالین خونشون زیادیه😬