2777
2789
عنوان

توی راه‌‌پله‌ها داد میزنه

221 بازدید | 11 پست

پدرشوهرمو میگم سر هرچی که میشه توی راه‌پله‌ها داد میزنه

حس بدی دارم چون مادرشوهرم گفته بود یه نفر بیاد بازیافتی‌ها رو ببره. من توی بازیافتی‌ها نون کپک زده انداخته بودم. اونا همه بازیافتی‌ها رو نگاه کردن(واقعا نمیدونم چرا این موضوع رو نمیدونستم که نون کپک زده رو نباید توی بازیافتی انداخت یعنی اصلا به این قضیه دقت و توجه نکرده بودم هیچوقت!) هیچی دیگه... همسرم که شب اومد خونه، پدرشوهرم مثل همیشه شروع کرد توی راه‌پله‌ها داد بزنه که  "پلاستیک بازیافتی بو می‌داده نون‌ها کپک زده بوده و ما جدا کردیم..."

خیلی احساس شرمندگی کردم. ناراحت و عصبانی شدم واقعا

همه چی من زیر نظره اینجا خیلی بده

سرزنش نکنید لطفا دلداری بدید حالم بده

توکل به خدا🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال راه حل باش. سعی کن اشغال هارو ببری خودت تا نبینن. و نزار جایی ببر خودت سر کوچه صبح ببر یا عصر ...

جمع میکنن میگن یه نفر بیاد ببره

یعنی بازیافتی که هر هفته میاد خودم وایسم بدم ببره؟

توکل به خدا🌿
چقدر سختگیره😏😐همون موقع میرفتی میگفتی من حواسم نبوده انداختم! مگه چی شده؟ صدا میکردین خودم میومدم ...

با شوهرم بحث کردم گفتم اگر احتراممو نگه ندارید مجبور میشم برم از اینجا

به پدرشوهرم چیزی نگفتم

توکل به خدا🌿
اینجور آدم‌ها هر چی در مقابلشان سکوت کنی دور بر میدارن! باید خیلی محترمانه جوابشو بدی تا درست بشه

چکار کنم یعنی

بعد میگه بهم بی‌احترامی کردی، سید هم هست

میگه به سیدها و اولاد پیغمبر بی‌احترامی کردی

چون یه بار پیش اومد و اینو گفت

توکل به خدا🌿