2777
2789
عنوان

خسته شدم بردیم واقعا

105 بازدید | 6 پست

پشت کنکورم و هرمشاوری میگیریم هزینه بالای ۱و خورده ای ولی هیچکاری برات نمیکنن نه چک گزارش کار به موقع نه تماس و نه برنامه به موقع وقت ندارن از تیغ زدن مردمم دست برنمیدارن 

الان با یه موسسه خیلی مطمعن که حضوری هم کار میکنن صحبت کردم میخوام ثبت نام کنم میترسم اینم مثل همونا باشه چون اینو باید چندماهو باهم ثبت نام کنی 

از طرفی دارم وقت از دست میدم سر درگیری مشاور 

نمیدونم خودم گوشیو همه چیو بزارم کنار به خودم اعتماد کنم و خودم برنامه ریزی کنم و اکثرا برنامه مشاورارو خودم برای خودم تغییر میدادم در هرصورت برنامه خودمو اجرا میکنم و چون سه سال مشاور داشتم دیگه بلدم چیکار کنم ولی قطعا داشتن یه ادم امین تو این مسیر بد نیست 

تورخدا نظرتونو بگید چیکار کنم مردم از سردرگمی

مشاور می خوای چیکار ؟ همشون بی سوادن و دنبال پول مگه قدیم که ما بدون مشاور کنکور می دادیم چی شد؟

اونی که بخواد قبول بشه با مشاور بی مشاور قبول میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت برنامه نوشتنت خوبه خودت بنویسولی اگه باید یکی بالا سرت باشه ک مجبور بشی بخونی،یا یکی رو پید ...

اره خوبه ولی یه سری استراتژیا و چیزا هست من بلد نیستم یا نمیدونم چه ازمونیو الان بزنم 

گزارش اینا برام مهم نیست

اره خوبه ولی یه سری استراتژیا و چیزا هست من بلد نیستم یا نمیدونم چه ازمونیو الان بزنم گزارش اینا برا ...

اگه میتونی از کانالای مشاوره ای کمک بگیر

ویسایی ک میزارن

چون خیلی بده نزدیک کنکور درگیر مشاور و روش جدید و اینا بشی