2777
2789

مثلا گلوم و گوشم از بچگی حساسیت دارم به طرز فجیحی خارش میاد دخترمم 7 سالشه عین من گلوش خارش میاد یا موهام از همون بچگی قارچ و شوره شدید داره حالا میبینم دخترمم جدیدا موهاش خیلی شوره شدید داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره عزیزم 

چیز مهمی نیست که 

دختر منم از من ارث برده بدنش کهیر میزنه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خیلی مهمه خودم خیلی اذیتم درمان هم نداره

دیگه کاری از دستت برنمیاد که 

ببین به چیا حساسیت داره بهش نده اصلا 🥲

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
دیگه کاری از دستت برنمیاد که ببین به چیا حساسیت داره بهش نده اصلا 🥲

32 سالمه تا به حال متوجه نشدم به چی حساسیت دارم که اینجور میشم تو خانواده هم کسی اینجور نبوده که بگم ارثی هست 

32 سالمه تا به حال متوجه نشدم به چی حساسیت دارم که اینجور میشم تو خانواده هم کسی اینجور نبوده که بگم ...

ببین یک تست خون هست که مشخص میکنه به چی حساسیت داری 

خالم واسه دخترش انجام داد چون اون اگزما شدید داشت 

اما خب گرونه ولی اگه خیلی اذیتی به نظرم ارزش داره 

من الان میدونم دخترم به دارچین و هل و بادوم هندی حساسیت داره

قیافش اصلا شبیه من نیست

من ابروهام قشنگ نیس چشمام قشنگه. شوهرم برعکس من ابروهاش قشنگه چشماش معمولی. پسرم ابروهاش به من رفته چشماش شبیه باباشه.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...