2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید بگید چیکار کنم آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست
آبرو بااین چیزا نمیره.همبنو بعدا برا بچه هات تعریف میکنی کلی میخندین

احساس میکنم از این به بعد نمیتونم تو چشای اون خانومه نگا کنم

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همیشه خیلی منضبط و منظم بودم احساس میکنم کلا وجهه م خراب شدیکی از دوستام میگفت واسه امتحان عمومی ...

بزرگترین اشتباهت اینه ک میخوای در نطر دیگران خوب باشی

دلت خواسته تقلب کنی بیخیال بابا

از تاپیکت حس بچه سوسول‌ها رو گرفتم همچین آدمی نباش لطفا توی دانشگاه همه تقلب می‌کنن 😐😂

سوسول که نیستم ولی دوست ندارم بهم به عنوان یه متقلب نگاه کنن واقعا

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
فدا سرت دانشجو تقلب نکنه دانشجو نیست مگه برات مهمه استادا دربارت چی فکر می کننمن متقلب دانشگاهم 😂😂 ...

اتفاقا اکثر استادا دوسم دارن ولی امروز خیلی ناراحت شدم این خانومه اینجوری فکر کرد

اوووووو حالا همچین گفتی آبروم رفت گفتم چی شده!یه برگه تقلب گرفتن ازت دیگه!سرت سلامت باشه

اخه همیشه به عنوان یه دانشجوی مثبت و محترم نگام کردن واقعا هم همیشه سعی کردم حدود رو رعایت کنم و خیلی از استادا هم دوسم دارن دوست نداشتم واسه همچین مسئله ای دیدشون بهم خراب شه

هیچ فکری در موردت نمی‌کنن حتی شاید همون پنج دیقه بعد یادشون رفته باشه

توروخدا؟ دوستمم گفت انقدر واسشون پیش میاد که عادیه براشون ولی نمیدونم واقعا

توروخدا؟ دوستمم گفت انقدر واسشون پیش میاد که عادیه براشون ولی نمیدونم واقعا

وای چرا به یه‌چیز به این سادگی که کم اهمیتی این همه فکر می‌کنی؟ اونا قطعا یادشون رفته 

دانشجو 

وای چرا به یه‌چیز به این سادگی که کم اهمیتی این همه فکر می‌کنی؟ اونا قطعا یادشون رفته

خودمم خیلی بدم میاد این همه نشخوار فکری دارم ولی بخدا دست خودم نیست

امیدوارم یادشون رفته باشه

اگه امتحانات تموم شده برو یه فیلمی ببین یا برو بیرون بگرد یا برو حموم یا..

نه والا مونده هنوز

مرسی ازتون