2777
2789

اصلا شرایط اینکه بهم برگردیم نیست  دو شهر جداییم و من خونه با پدر و مادر سختیگر خودشم اخلاق خیلی بدی داره و دفعه کاتمون هرچی دلش خواست مودبانه بهم گفت و من سه ماه پاشیدم از هم ، تو این مدت چند بار بهم پیام داد و زنگ زد  ولی جوابش رو ندادم ولی عمیقأ دوستش دارم بعد از چهار ماه هنوز دارم به خاطرش گریه میکنم  پیامی که می‌خوام بدم هم فقط برای اینه ک حسم رو بهش بگم ن اینکه برگردیم . پیامو بدم ؟خیلی بی تابم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده تو که در نهایت پیامش میدی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

ببین رک بهت میگم تو فقط چند روز رو مود پیام دادنی و اگر ب این حست بی اعتنایی کنه میگذره 

ولی اگ بهش پیام بدی زخمتو تازه کردی و دوباره همین پروسه ۴ ماهه رو باید طی کنی تا ب این مرحله برسی

خودت میگی شرایط ندارین پس بنظرم پیام نده بهش

چون فقط کارو واسه هردوتون سخت میکنی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

ببین رک بهت میگم تو فقط چند روز رو مود پیام دادنی و اگر ب این حست بی اعتنایی کنه میگذره ولی اگ بهش پ ...

اون اصلا درکی از حس هایی که من تجربه کردم نداشت هفته پیش در حد چند پیام حرف زدیم 

زندگیش رو می‌کنه اما من حالم بده 

اما بهم چندبار گفت برگردیم