2777
2789
عنوان

کادو تولد کلاس هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست
مگه بچه های الان شال و روسری می‌پوشن آخه😂🤣ولی مثلا مثل این مجسمه های کوچیک و ....

متوجه نشدم گفتی کلاس هفتم ،اسپری،بادی اسپلش،ادکلن جیبی ،ت واین سن بیشتر آرایشی بهداشتی دوست دارن

فکر کنم کارت هدیه بگیری خیلی بهترههر پی بخواد خودش میگیره

آره ولی خب نمیخوام خیلی گرون دربیاد

مثلا کارت هدیه کمتر از ۴۰۰ زشته

چندتا تولدم هست همین یکی نیست که بخوام ۴۰۰ تومن خرج کنم😁

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم گفتی کلاس هفتم ،اسپری،بادی اسپلش،ادکلن جیبی ،ت واین سن بیشتر آرایشی بهداشتی دوست دارن

آره عزیزم مرسی موافقم با لوازم آرایش

به نظرتون چی بگیرم لوازم آرایش به چشم بیاد؟

آره عزیزم مرسی موافقم با لوازم آرایشبه نظرتون چی بگیرم لوازم آرایش به چشم بیاد؟

بادی اسپلش ،اسپری،

لباس مثلا بلوز یا همون تک پوش هم خوبه،نزدیک عید هست برای تو خونه جلو مهمان استفاده میشه،ببین اندازه ی پولت چی قشنگ هست مثلا بلوز یا شلوار

گلم میتونی عکسش بدی رو دفتر مشق یا نقاشی بزنن من دادم برا دختر خالم ۱۵۰ شد خیلی هم شیک

وایییی چه قشنگگگ

کجا میتونم بگیرممم؟😍

آخه من ساکن رفسنجانم

خیلی اینجور چیزا گیر نمیاد باید آنلاین سفارش بدم نمیشه اعتماد کرد

وایییی چه قشنگگگکجا میتونم بگیرممم؟😍آخه من ساکن رفسنجانمخیلی اینجور چیزا گیر نمیاد باید آنلاین سفار ...

والله نمیدونم عزیزم من تهرانم محله شهرری اینجا خیلی مغازه هست حتی لوازم تحریری ها انجام میدن 

والله نمیدونم عزیزم من تهرانم محله شهرری اینجا خیلی مغازه هست حتی لوازم تحریری ها انجام میدن

عه واقعا؟

مرسی عزیزدلممممم😍😍😍

اگه واسه‌ی یه نفر پیام تبریک تولد دادین و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ...

بله عزیزم

ولی خب واسه آدمای بی ارزش خودمو ناراحت نمیکنم

شما هم میتونستین بگین قصدم خرید کادو نیست و بشورینش و بزارینش کنار😁(شوخی کردم ناراحت نشین)

بله عزیزمولی خب واسه آدمای بی ارزش خودمو ناراحت نمیکنمشما هم میتونستین بگین قصدم خرید کادو نیست و بش ...

من از بس ناراحت شدم سکوت کردم هیچی نگفتم ولی ای کاش جوابش رو داده بودم

کراپ یه سایر ثابتی داره اینجا ۱۴۰ ت بیشتر نیست قشنگم هست ..کیف پول یا جا کارتی .. بقیشم که دوستان گفتن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚