2777
2789
عنوان

کادو تولد کلاس هفتم

248 بازدید | 32 پست

چی میشه واسه دختر کلاس هفتمی کادو برد؟

هم به چشم بیاد هم ارزون باشه

آخه میخواد دعوت کنه

یه کادو مثل ماگ و اینجور چیزا

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوازم ارایش اگر دوست داره

ماگای خیلی خوشگل هستن سفارش بده زیر ۱۰۰ ولی اصلا نشون نمیده اگر‌میخوای بگو پیجشو بدم

میتونی کارت هدیه بدی 

اکسسوری هم گزینه مناسبیه

دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایه‌ای‌ترین مسائل پذیرفته میشود.

لوازم ارایش اگر دوست دارهماگای خیلی خوشگل هستن سفارش بده زیر ۱۰۰ ولی اصلا نشون نمیده اگر‌میخوای بگو ...

آخه میدونین ماگ و اینا رو می‌خرن واسش

لباس و....هم که سایزش ندارم

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

آخه میدونین ماگ و اینا رو می‌خرن واسشلباس و....هم که سایزش ندارم

فکر کنم کارت هدیه بگیری خیلی بهتره

هر پی بخواد خودش میگیره

دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایه‌ای‌ترین مسائل پذیرفته میشود.

اینم خیلی خوبه😍چند درمیاد؟آخه اون یکی دوستش گفته ماگ خریده روش نوشتهLoveبه نظرتون بخرم؟

گلم میتونی عکسش بدی رو دفتر مشق یا نقاشی بزنن من دادم برا دختر خالم ۱۵۰ شد خیلی هم شیک