2777
2789

من 4ماهه زایمان کردم هنوز وزنم کم نشده یک هفته ای هست رژیم رو شروع کردم ولی مامانمو شوهرم همش دعوام میکنن میگن نباید رژیم بگیریواسه بچه بده شیر خودتو میخوره.حالا به نظرتون به رژیمم ادامه بدم یا نه؟البته امشب رژیممو شکستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد از يه متخصص کمک بگيري،دختر خاله من مثل شما بود مي گفت پزشک هر دفعه قد و وزن بچه رو هم مي گيره،يه بار مثلا گفته بود بچه ضعيف شده بهش استپ وزن داده بود،ديرتر وزنت کم مي شه اما در عوض به خودت و کوچولوت اسيبي نمي رسه

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

ببین شما میتونی اینطوری که تعذیه ی سالم داشته باشی عذاتو رعایت کنی مثلا سرخ کرنی و مقدار برنج و نون رو کاهش بده و سبزیجات و پروتین بخور که هم بچه شیرش مقوی باشه و هم سیر باشی و درکنارش حالا دیگه میتونی براحتی ورزش کنی سه روز توهفته ورزش کنی عالیه. من دقیقا از 4 ماهگی پسرم ورزشو شروع کردم و تو 5 ماه به وزن قبلم برگشتم

تا وقتی بچت به غذایی نیوفتاده به هیچ وجه نباید رژیم بگیری

بعدش هم اول درست غذا خوردن و کار کن کم کم رژیم و بیار تو برنامه

جز این باشه بچت داغون میشه زبونم لال

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
تا وقتی بچت به غذایی نیوفتاده به هیچ وجه نباید رژیم بگیری بعدش هم اول درست غذا خوردن و کار کن کم کم ...

منم از این میترسم دخترم یه خورده لاغر شده همش عذاب وجدان دارم