2777
2789

زن داداشم قبل ازدواج با برادرم دوست بودن..حامله شد و سه ماهش تموم شده بود ک متوجه این موضوع شدن..برااینکه ابروشون نره و شرایط ازدواجم نبود مجبور شدن سقطش کنن

البته دکترم گفته بود که بند جفت نوزاد ضعیفه و اگه بخواد بمونه باید بره اتاق عمل و بدوزن نمیدونم چکارکنن ک بمونه..یعنی احتمال سقط خود بچه هم بود

و بچه رو انداختن..قلبش تشکیل شده بود😔 من خیلی ناراحتم بااینکه دوسال گذشته همش به فکرم میاد کفاره سقط جنین چقدره؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اوضاع برادرتون خیلی خرابه ولی درستش این بود همون لحظه عقد میکردن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخدا قرص اورژانسی و لوازم پیشگیری واسه همین موقع هاس💔

مادر پدرم راضی ب ازدواجشون نبودن نمیدونستیمم همچین رابطع ای دارن فک کنم اونم از قصد قرص نخورد ک حامله شه بگیریمش و اگه نمیگرفتیمشم برا برادرم ظلم بود.. خداییشم گناع داشت همو دوست داشتن

عجب داداشت گردن بگیر بوده خوشبحال دختره

برادر من چندسال عاشق دختره بود و هیجوره بیخیال نمیشد خانواده من راضی نبودن این اتفاق افتاد دیگه گفتیم گناه داره عروسمون شد

مادر پدرم راضی ب ازدواجشون نبودن نمیدونستیمم همچین رابطع ای دارن فک کنم اونم از قصد قرص نخورد ک حامل ...

ای بابا... بازم دم داداشت گرم هر پسر بودی هزارتا انگ میزد ب بدبخت میرفت